Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye bak dørene”
Anmeldelse av Vågal kaffe og vin

Vågal kaffe og vin
Vurdert som nr. 80 av 456 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 9 - USD 22
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 8. oktober 2020

Lokalet er langt og går dypt. Egen bakgård med mulighet til å sitte ute.
God wifi, God mat og mange små og store detaljer.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 45 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2020

Kult sted, koselige omgivelser, SUPER GOD MAT og hyggelig betjening. Vi fikk tilpasset barneporsjoner. Vil anbefale gresskarsuppe med ingefær. Kakaoen var super god.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, annichenmariek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Selve lokalet er hipt og stilig! Dette er et fint lunsjsted hvor man kan få servert både salat, suppe, toast og bakst, samt varme og kalde drikker både med og uten alkohol. Ikke det største matutvalget, men både jeg og min mor var svært fornøyd med våre bestillinger (dagens suppe (søtpotet) med brød + bulgursalat med bakt brie).

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019

Jeg bestilte en gresskarsuppe for 125 kr og fikk et relativt lite fat som i tillegg bare var fylt litt over halvveis med suppe med kjempe tynn konsistens, nærmest bare vann og krydder. Også tynt med brød ved siden av. Da jeg gikk fra Vågal var jeg fremdeles sulten.
Ellers et trivelig sted og vennlige ansatte. Kanskje de har sommervikarer eller folk på opplæring akkurat nå, dette virket litt uprofesjonelt.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TravelGentleWoman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Et hyggelig sted for en kopp kaffe eller et glass vin. Kul innredning og en fin bakgård. Noe dyr kaffe (over 50 kr for en enkel latte).

Dato for besøk: september 2018
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vågal kaffe og vin, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Vågal kaffe og vin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din