Restaurangen skulle åpne klokken 12, men de åpnet ikke dørene før 12:05. Menyen måtte vi hente selv, når vi bestilte maten (i baren) ca. 12:20 fikk vi beskjed å vente et par minutter fordi besetningen måtte sjekke hva de hadde på lager før vi fikk bestilt maten. Vi var en av de første som bestilte mat av alle gjestene, men vi fikk ikke maten først. Når vi fikk maten så fikk vi engangstrebestikk, vi etterspørte skikkelig bestikk men de hadde de ikke da alle var skittne fra kvelden før.. Jeg bestilte Club Sandwich med kylling bryst, men det fikk jeg ikke, kyllingen manglet. Dette oppdaget jeg ikke før halve maten var spist og jeg var mett. Når jeg spørte etter en pose som jeg kunne ha restene i så ble servitøren veldig usikker om jeg fikk lov å ta med maten derifra og om de hadde pose, hun gikk for å sjekke men kom aldri tilbake. Da var vi soppas irriterte at vi bare gikk.
Jeg hadde nok litt for store forventinger da jeg trodde dette skulle være et skikkelig opplegg da stedet ligger på bryggekanten midt i Bergen sentrum.
Kommer nok ikke tilbake igjen her.