“Bra atmosfære, rotete service, middelmådig smaksopplevelse.”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 76 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fikk god hjelp av en hyggelig servitør til å velge vin. Men så ble vi servert en helt annen. Den var helt OK den og, så vi «endret» bestillingen.

Bestillingen av maten ble tatt på en måte som gjorde at jeg var usikker på hva som ville havne på tallerkenen min. Servitøren forsvant før vi fikk bestilt hovedrett, og vi måtte huke tak i henne for å fullføre. En i følger fikk feil hovedrett, og ble dermed sittende å se på oss andre spise en 10-15 minutters tid. En annen fikk feil forrett, men kortet ned nentetiden med å stjele litt fra naboene.

Jeg hadde kamskjell og lammecarrè. Kamskjellene var helt ok, men ikke direkte spennende. Lammekjøttet ble servert på italiensk vis, uten vesentlig tilbehør, med sjy og en kald polenta. Da maten kom skjønte jeg at jeg burde ha bestilt ekstra tilbehør. Det hadde jeg også tenkt å gjøre, men det glapp ettersom jeg måtte skyte inn hovedrettsbestillingen i hui og hast mens jeg egentlig var opptatt med å velge en vin (som vi ikke fikk, ref ovenfor).

Kjøttet var ypperlig og bra stekt. Det var naturell og lite krydret, men jeg liker mye smak, og dette ble ganske kjedelig. Det var heller ikke andre ting på tallerkenen som kunne gjøre dette til en spennende smaksopplevelse. Pollentaen hadde en smak som minnet mest om vann. Slikt pleier jo å ha litt salt og sødme i smaken. Jeg tenkte med meg selv at maten smaker bedre når vi lager den selv. Og det er ikke ofte jeg tenker det når jeg er ute på restaurant. Jeg ble heller ikke særlig mett, men det ordnet seg når jeg fant et par weienerpølser og lomper på kjøkkenet hos vertskapet vårt da vi kom hjem.

Men så skal det sies at det var svært god atmosfære og hyggelig betjening. Det ble en trivelig middag, men uten de store smaksopplevelsene.

Takk, BerntR16

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Når man klager på f.eks. vinen på en restaurant, som i tillegg er forholdsvis dyr, forventer jeg forståelse fra servitøren, ikke frekkhet. Og avvise forespørselen om ny vin (jeg hadde selvsagt bedt om å få betale mellomlegget), er rett og slett lavmål! Uttrykket «the customer is always right» er verd å lære seg når man serverer voksne mennesker som legger igjen flere tusen kroner på stedet!

Takk, Jannicke F
Anmeldt 23. oktober 2018

Vi bestilte Mozarella prosciutto ham til forrett, strozzapreti campidanese og contadina pizza til hovedrett, dessert ble Tiramisu. Forretten og pasta var veldig god. Pizzaen var litt smakløs og for mye deig, kunne med fordel vært mer fyll på. Forventer så mye av tiramisu på en italiensk restaurant, ble noe skuffet og har smakt bedre andre steder. Stedet er blitt ett populært sted og en må bestille bord for å få på plass og med fullbooket restaurant går det ofte ut over noe og denne gang var det servicen. En noe hesblesende servitør som vi måtte minne på vår bestilling på drikke, dessert og kaffe. På tross av dette har likevel restauranten en lun atmosfære og gir på en måte feelgood følelsen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Nina H W
Anmeldt 22. oktober 2018

Ut og spise med arbeidskolleger. Rask og hyggelig servering. Svært god pizza fra tradisjonell steinovn. Dette er stedet du bør dra dersom du er ute etter god italiensk pizza.

Takk, I5276ZJmartinh
linnbowitzd, Eier på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. februar 2020

Tusen hjertelig takk for en superfin tilbakemelding. Utrolig kjekt å høre at dere hadde en så positiv opplevelse hos oss med god pizza i hyggelig atmosfære.
Håper vi ser dere igjen!

Vennlig hilsen Linn Madsen

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde store forventninger, men ble skuffet . Et pastamåltid under gjennomsnittet... bestilte frutti del mare, pasta med skalldyr . Var veldig tomatisert , ellers lite smak, lager den bedre selv hjemme. Tiramisuen var helt Ok. Service Ok, men vi hadde tre ulike servitører på 1,5 time. Koselige lokaler. Pastaen terningkast 2

1  Takk, 296camillar

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!