Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra sted for å spise.”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 66 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 34
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat, fantastisk pizza, fine koselige lokaler, og flinke servitører. Her kommer jeg mer enn gjerne tilbake, kan anbefales. Prøv Diavola pizza, perfekt krydret, sterk chilli og saftig og god.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 767juliani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Heisann Julian,
Tusen takk for tilbakemeldingen og glad du likte maten og stedet.
Ser frem imot å se deg her hos oss igjen ved en senere anledning.
God jul og godt nyttår
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (428)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

180184 av 429 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018

Hyggelig restaurant med god atmosfære. Koselig innredning. Grei meny bestående av mye klassiske italienske retter. Spiste selv pizza som hadde god bunn og gode råvarer. Greie priser. Generelt sett et godt måltid og besøk, men uten de helt store overraskelsene.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Geir K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Heisann Geir og tusen takk for meget konstruktiv feedback.
Håper vi vil se deg her ved en senere anledning hvor vi kan klare å skape ett riktig wow element for deg.
Håper du har en fortsatt flott advents tid.
Julehilsner
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Var der rett etter åpning, Fantastisk kunde service og god mat.
Men her har noe gått fryktelig galt. Maten var ikke særlig god, og en ekstremt frekk og ufordragelig mannlig servitør.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, G2670AQlindam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Heisann,
Hyggelig du var innom så tidlig etter åpning og trivdes.
Har jo vært en flott start for oss og vi jobber for å gi den beste kvaliteten innen både mat og service til alle våre kunder den dag i dag, kommer aldri til å gi oss på det.
Hadde satt stor pris på om du kunne sendt meg en mail på berg-andre@villani.no så jeg kunne fått hørt litt mer om din hendelse og jeg kan få tatt ordentlig tak i det som har skjedd deg.
Takk for tilbakemeldingen, hvor alle beskjeder tilbake er med på å gi oss ett lite forsprang.
Håper du har en flott mandag så snakkes vi snart.
Takknemlige hilsner
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Jeg og 3 venninner hadde gledet oss til å prøve ut denne restauranten i Skostredet.

Da vi ankom restauranten fikk vi først beskjed om at vi ikke hadde noen reservasjon. Den ansatte sto fast på dette, men fant etter mye om og men reservasjonen vår. Servitøren vi fikk opplevde vi dessverre direkte uhyggelig. Min venninne spurte f.eks. om han kunne anbefale noe å spise. Først virket han direkte oppgitt og forlot bordet, før han etter noen minutter kom tilbake og hevdet det var vanskelig med en anbefaling da det kom an på hva man likte å spise. Da min venninne forklarte at hun var altspisende, begynte han i hurtig tempo å nevne noen retter, på en ikke spesielt hyggelig måte.

Ved bestilling av mat rakk jeg så vidt å si hva jeg ville ha før han nærmest skrek "NESTE!". Vi fikk maten og den var god, men aldri noe spørsmål om vi ville ha mer å drikke/kaffe/dessert.

Måltidet ble avsluttet ved at vi på en frekk måte ble bedt om å gå etter 2 timer, enda reservasjonen som ble tilsendt på mail viste at vi hadde mer tid.

Restauranten var temmelig full, men servitøren hadde nok av tid til å betrakte gjestene, så det virket ikke som at kaos og stress kunne være en forklaring på den servicen vi opplevde.

Restauranten skal ha pluss for en hyggelig atmosfære(som jo dessverre ble helt ødelagt for oss) og god mat.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 675ceciliea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andreas W, Owner på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Hej Cecilie. Jag beklagar verkligen för er upplevelse på Villani, såhär ska det givetvis ej gå till. Allting låter väldigt konstigt och mot våra principer så ska genast utreda vad som hänt, tack för att ni gör oss uppmärksammade på detta. Vi hade blivit väldigt glada om ni skulle vilja ge oss en ny chans att få visa upp oss från vår rätta sida. Vänligen sänd mig ett mail direkt på andreas@wassbjer.no så ska jag lösa något bra för er. MVH Andreas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Vi var 6 personer som hadde bestilt bord og var klar for god mat. Ble møtt av en hyggelig servitør, og menyen kom raskt på bordet. Som cøliaker er jeg avhengig av glutenfri mat, og ønsket meg en pastarett. Valgte en rett som i tillegg til spagetti besto av: okse indrefilet, fløte, tomat, vodka, hvitløk og chilli. Dette er beste pastaretten jeg har smakt. Fantastiske gode smaker, og porsjonen var passe stor. Til dessert spiste jeg Panacotta, som i tillegg til gode smaker, ble presentert på en flott måte. Denne restauranten skal jeg tilbake til og da skal jeg spise pasta med reinsdyr.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andreas W, Owner på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Google-oversetting

Hej! Tusen tack för en super fin recension. Hjärtligt Välkommen tillbaka :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

 

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din