Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forfall”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 66 av 446 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 34
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde en nydelig middag her i september og gledet oss til en smak av Italia igjen.
Bordet vi ble vist til, trengte man lommelykt for å finne alene. Langt bort, og innerst gjorde det vanskelig å få kontakt med servitørene.
Forrettene gav mersmak, men pizzaene skuffet.
Den ene var ikke stekt og ‘skjult’ av et tykt lag med tomatsaus. Da min mann tok med tallerken på vandring til han fant en kelner, fikk han høre at det er slik pizzaen er i Napoli.
Vi har bodd lenge i Italia og vet nok at dette ikke er sannheten.
Her bør noen skjerpe seg.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, siri60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018

Heisann Siri,
Vi jobber hardt for at alle våre gjester skal bli sett og at noen av bordene er litt bortgjemt er jo fordi noen setter pris på at de skal være akkurat det. Derav viktigere at vi har servitører på stedet som følger med. Veldig beklagelig at dere ikke her er blitt sett som vi selvfølgelig har tatt videre.
Topp kvalitet på både service og maten er det vi jobber hver dag for å oppnå. Vi skulle selvsagt tatt tilbake pizzaen i dette tilfelle og gitt deg en ny. Håper dette ikke overskygger besøket deres i september og at vi ser dere tio neste år. Send meg en mail på berg-andre@villani.no så skal jeg påse at det blir ett synlig bord og topp mat for deres neste opplevelse.
Håper dere får en flott jul og godt nyttår.
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (431)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

181185 av 431 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat, fantastisk pizza, fine koselige lokaler, og flinke servitører. Her kommer jeg mer enn gjerne tilbake, kan anbefales. Prøv Diavola pizza, perfekt krydret, sterk chilli og saftig og god.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 767juliani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Heisann Julian,
Tusen takk for tilbakemeldingen og glad du likte maten og stedet.
Ser frem imot å se deg her hos oss igjen ved en senere anledning.
God jul og godt nyttår
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018

Hyggelig restaurant med god atmosfære. Koselig innredning. Grei meny bestående av mye klassiske italienske retter. Spiste selv pizza som hadde god bunn og gode råvarer. Greie priser. Generelt sett et godt måltid og besøk, men uten de helt store overraskelsene.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Geir K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Heisann Geir og tusen takk for meget konstruktiv feedback.
Håper vi vil se deg her ved en senere anledning hvor vi kan klare å skape ett riktig wow element for deg.
Håper du har en fortsatt flott advents tid.
Julehilsner
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Var der rett etter åpning, Fantastisk kunde service og god mat.
Men her har noe gått fryktelig galt. Maten var ikke særlig god, og en ekstremt frekk og ufordragelig mannlig servitør.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, G2670AQlindam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Heisann,
Hyggelig du var innom så tidlig etter åpning og trivdes.
Har jo vært en flott start for oss og vi jobber for å gi den beste kvaliteten innen både mat og service til alle våre kunder den dag i dag, kommer aldri til å gi oss på det.
Hadde satt stor pris på om du kunne sendt meg en mail på berg-andre@villani.no så jeg kunne fått hørt litt mer om din hendelse og jeg kan få tatt ordentlig tak i det som har skjedd deg.
Takk for tilbakemeldingen, hvor alle beskjeder tilbake er med på å gi oss ett lite forsprang.
Håper du har en flott mandag så snakkes vi snart.
Takknemlige hilsner
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Jeg og 3 venninner hadde gledet oss til å prøve ut denne restauranten i Skostredet.

Da vi ankom restauranten fikk vi først beskjed om at vi ikke hadde noen reservasjon. Den ansatte sto fast på dette, men fant etter mye om og men reservasjonen vår. Servitøren vi fikk opplevde vi dessverre direkte uhyggelig. Min venninne spurte f.eks. om han kunne anbefale noe å spise. Først virket han direkte oppgitt og forlot bordet, før han etter noen minutter kom tilbake og hevdet det var vanskelig med en anbefaling da det kom an på hva man likte å spise. Da min venninne forklarte at hun var altspisende, begynte han i hurtig tempo å nevne noen retter, på en ikke spesielt hyggelig måte.

Ved bestilling av mat rakk jeg så vidt å si hva jeg ville ha før han nærmest skrek "NESTE!". Vi fikk maten og den var god, men aldri noe spørsmål om vi ville ha mer å drikke/kaffe/dessert.

Måltidet ble avsluttet ved at vi på en frekk måte ble bedt om å gå etter 2 timer, enda reservasjonen som ble tilsendt på mail viste at vi hadde mer tid.

Restauranten var temmelig full, men servitøren hadde nok av tid til å betrakte gjestene, så det virket ikke som at kaos og stress kunne være en forklaring på den servicen vi opplevde.

Restauranten skal ha pluss for en hyggelig atmosfære(som jo dessverre ble helt ødelagt for oss) og god mat.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 675ceciliea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andreas W, Owner på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Hej Cecilie. Jag beklagar verkligen för er upplevelse på Villani, såhär ska det givetvis ej gå till. Allting låter väldigt konstigt och mot våra principer så ska genast utreda vad som hänt, tack för att ni gör oss uppmärksammade på detta. Vi hade blivit väldigt glada om ni skulle vilja ge oss en ny chans att få visa upp oss från vår rätta sida. Vänligen sänd mig ett mail direkt på andreas@wassbjer.no så ska jag lösa något bra för er. MVH Andreas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

 

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din