Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig varierende opplevelser.”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 70 av 474 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 30
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 11. januar 2019

Jeg har siden restauranten åpnet vært å spist her ved 5 anledninger. Problemet til restauranten er at servicen er veldig variende fra servitørene. Fra veldig bra til veldig dårlig. Sist vi var der var pizzaen helt kald i midten og svidd utenpå (calzone pizza) Brødet som vi fikk før maten var hardt og tørt. Da vi gav beskjed til servitøren om dett ble hun snurt og sur. Dårlig måte og takle på noe som var ment som noe de burde gjøres oppmerksom på. Virket som brødet hadde lagt i kurven siden tidlig på dagen. Regningen var også feil med en pizza for mye. Liker interiøret veldig godt, men kommer ikke til å gi dette restauranten flere sjangser.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Reime10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2019

Heisann Reime,
Utrolig hyggelig at du har valgt å komme til oss ved så mange anledninger.
Tusen takk for veldig viktig tilbakemeldinger. Vi jobber jo hele tiden med å finpusse servicen sånn at det alltid skal oppleves som det du nevnte veldig bra og slike reaksjoner du ble møtt med vil vi ikke ha noe av. Kunne du sendt meg en liten mail på berg-andre@villani.no med litt mer detaljer om besøket ditt så jeg kan følge enda bedre opp hva som skjedde ved dette tilfelle, både ved matopplevelsen og servicen.
Håper vi ser deg her igjen så vi kan få muligheten å gi deg topp kvalitet på service og mat nok en gang her hos oss.
Håper du har en flott helg
Med Vennlig Hilsen
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (507)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

220224 av 507 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde en nydelig forrett - kamskjell - Alle var enige om at den var god. Flere av oss hadde pizza, toppingen var super - men bunnen var deigete og lite steikt, pass på å bestille pizza med godt stekt bunn.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, anitamE6282QJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018

Hei Anita,
Glad dere har likt maten vår her på Villani.
Pizzaen vår er av den Napolitanske typen og lages i ovnen over kort tid på en veldig høy varme. Dette vil gjøre at bunnen vil virke litt mykere enn en vanlig pizza skal være, men skal aldri være deigete. Råvarene på toppen derimot vil jo pga den korte tiden få all sin nytte av smaker de kan gi. Vi skal følge opp at vi sørger for at pizzaen skal unngå denne deigete bunnen så det blir en flott opplevelse for alle.
Håper dere får ett flott nyttår og takk for tilbakemeldingen.
Mvh Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant med en god atmosfære. Hyggelig betjening og meget god mat. Vi var fire personer som hadde forskjellig mat, og alle var godt fornøyd.
Kan anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018

Heisann Rossland,
Veldig koselig og høre at dere likte å være hos oss. Ser frem imot å kunne ønske dere velkommen igjen i det nye året neste gang dere passerer oss i Skostredet.
Godt nyttår
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde en nydelig middag her i september og gledet oss til en smak av Italia igjen.
Bordet vi ble vist til, trengte man lommelykt for å finne alene. Langt bort, og innerst gjorde det vanskelig å få kontakt med servitørene.
Forrettene gav mersmak, men pizzaene skuffet.
Den ene var ikke stekt og ‘skjult’ av et tykt lag med tomatsaus. Da min mann tok med tallerken på vandring til han fant en kelner, fikk han høre at det er slik pizzaen er i Napoli.
Vi har bodd lenge i Italia og vet nok at dette ikke er sannheten.
Her bør noen skjerpe seg.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, siri60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018

Heisann Siri,
Vi jobber hardt for at alle våre gjester skal bli sett og at noen av bordene er litt bortgjemt er jo fordi noen setter pris på at de skal være akkurat det. Derav viktigere at vi har servitører på stedet som følger med. Veldig beklagelig at dere ikke her er blitt sett som vi selvfølgelig har tatt videre.
Topp kvalitet på både service og maten er det vi jobber hver dag for å oppnå. Vi skulle selvsagt tatt tilbake pizzaen i dette tilfelle og gitt deg en ny. Håper dette ikke overskygger besøket deres i september og at vi ser dere tio neste år. Send meg en mail på berg-andre@villani.no så skal jeg påse at det blir ett synlig bord og topp mat for deres neste opplevelse.
Håper dere får en flott jul og godt nyttår.
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat, fantastisk pizza, fine koselige lokaler, og flinke servitører. Her kommer jeg mer enn gjerne tilbake, kan anbefales. Prøv Diavola pizza, perfekt krydret, sterk chilli og saftig og god.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 767juliani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Heisann Julian,
Tusen takk for tilbakemeldingen og glad du likte maten og stedet.
Ser frem imot å se deg her hos oss igjen ved en senere anledning.
God jul og godt nyttår
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

 

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.