Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted og fantastisk pizzabunn! ”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 67 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 34
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige lokaler og veldig god pizza, spesielt var bunnen bra, og vi er begge pizzanerder! Rask service når vi var der.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Arzadion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei,

Tusen takk for dine fine ord, det settes stor pris på. Så glad for at dere fikk en fin opplevelse hos oss på Villani hvor både lokale og pizza falt i smak.

Varmt velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (428)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5761 av 428 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte stedet en rolig søndag ettermiddag, og fikk god service. Vi bestilte hver vår pizza og delte en flaske hvitvin. Både mat og drikke var god. Det vi reagerte negativt på, og som fikk meg til å vakle mellom 3 og 4 i anmeldelsen, var at smittevern ikke var ivaretatt. En meters-regelen var suverent ignorert og bordene stod alt for tett.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Heisann Halvor!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi ønsker å kunne gi alle våre gjester en fin opplevelse med god mat og drikke i en hyggelig atmosfære.

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hadde fått anbefalt dette stedet, og så ut som en svært god anbefaling da vi ankom. Kule og innbydende lokaler for en middag med familien. Det ble dessverre en stor skuffelse. Personell som utviste svært dårlig service, - selv barna reagerte på manglende smil og imøtekommenhet. Pastarettene var helt ok, mens pizza ikke virket gjennomstekt. Oppjaget stemning blant personell som ikke inviterte til å bli sittende for en deilig dessert (som var planen). Sjelden jeg tyr til å skrive en anmeldelse etter resturantbesøk, men kanskje kan jeg bidra til at andre får en bedre opplevelse her, ev. styrer unna og velger et annet spisested.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, halvorb2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Fin plassering av oss to og rask oppfølging av kelner. Be om vinkartet om ikke kelneren gir deg det ilag med menyen. De har et godt utvalg av gode italienske viner.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Njål H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Heihei!

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Så kjekt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss på Villani med gode viner og vennlig service.

Håper på flere besøk snart igjen! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Har tidligere hatt god erfaring med denne restauranten, men nå: For det første var det langt mindre enn 1 meters avstand mellom bordene, vi satt helt oppi de andre gjestene, bordene stod tett i tett. Det var ingen merking om avstand på gulvet, ingen plakater med smittevernregler og på toalettet fløt det med papir på gulvet og var direkte uhygiensk. Det "aulet" på med folk og i køen inn sto folk tett i tett. Servicen var også svært dårlig, tok lang tid å få en kelners oppmerksomhet. Pizzaen vi spiste var sånn passe, virket ikke godt nok stekt. Servitørene virket stresset og det var ikke et smil å oppdrive. Er du engstelig for smitte eller ute etter god service, så styr unna Villani i disse tider.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, moniquehD6690XJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

 

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din