Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og god service ”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 64 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 35
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte denne restauranten mens jeg og kjæresten var i Bergen. Dette er en av de beste italienske restaurantene vi har vært på! Risottoen var den beste jeg har fått i Norge, og pizzaen var også skikkelig god.
Dette stedet anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjeped
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Tonje!

Tusen tusen takk for din fine tilbakemelding, det varmer. Så kjekt å høre at dere fikk en positiv opplevelse med god risotto og pizza, og at vår restaurant er noe av det bedre italienske dere har vært på i Norge.
Håper vi er så heldig å få besøk av dere igjen og fortsatt fin sommer! :)

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (441)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 441 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god pasta med himmelsk smak!
Service var ikke å klage på!
De fulgte godt med hele tiden for at alt var bra med oss!
Anbefales et besøk!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 118lailae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Heisann Laila!

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Så kjekt å høre at dere hadde en god opplevelse hos oss med nydelig pasta og vennlig oh oppmerksom service.

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige lokaler og veldig god pizza, spesielt var bunnen bra, og vi er begge pizzanerder! Rask service når vi var der.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Arzadion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei,

Tusen takk for dine fine ord, det settes stor pris på. Så glad for at dere fikk en fin opplevelse hos oss på Villani hvor både lokale og pizza falt i smak.

Varmt velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte stedet en rolig søndag ettermiddag, og fikk god service. Vi bestilte hver vår pizza og delte en flaske hvitvin. Både mat og drikke var god. Det vi reagerte negativt på, og som fikk meg til å vakle mellom 3 og 4 i anmeldelsen, var at smittevern ikke var ivaretatt. En meters-regelen var suverent ignorert og bordene stod alt for tett.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Heisann Halvor!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi ønsker å kunne gi alle våre gjester en fin opplevelse med god mat og drikke i en hyggelig atmosfære.

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hadde fått anbefalt dette stedet, og så ut som en svært god anbefaling da vi ankom. Kule og innbydende lokaler for en middag med familien. Det ble dessverre en stor skuffelse. Personell som utviste svært dårlig service, - selv barna reagerte på manglende smil og imøtekommenhet. Pastarettene var helt ok, mens pizza ikke virket gjennomstekt. Oppjaget stemning blant personell som ikke inviterte til å bli sittende for en deilig dessert (som var planen). Sjelden jeg tyr til å skrive en anmeldelse etter resturantbesøk, men kanskje kan jeg bidra til at andre får en bedre opplevelse her, ev. styrer unna og velger et annet spisested.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, halvorb2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

 

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din