Vi var tre venner som alle bestilte pizza hos Villani. Vi hadde ikke bestilt bord, men en hyggelig ansatt ved inngangen fant det siste ledige bordet til oss. Vi satt utendørs, noe som var litt intimt (kort mellom bordene), men ga en hyggelig atmosfære. Kelneren var også serviceinnstilt, og gjorde en god jobb. Jeg prøvde å bestille fatøl (som sto på menyen), men dette hadde de ikke, noe som var greit da jeg fikk en god og kald Peroni på flakse. Likevel er det maten som påvirker helhetsinntrykket av restauranten. Pizzaene var dyre (over 250 kroner), og vi hadde store forventninger. Smaken stemte overhodet ikke med forventningene. Pizzaen hadde lite fyll, og besto i all hovedsak av deig. Kjøttet var smakløst, og det var i overkant mye ruccola. Den var også tørr og vanskelig å skjære i. Ingenting av dette forventer man av en pizza til over 250 kroner. Opplevelsen min stemte også godt overens med opplevelsen til vennene mine, da ingen var fornøyd med pizzaen. Dersom jeg kommer tilbake er det på grunn av den gode atmosfæren, og da kommer jeg ikke til å bestille pizza.