Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna! Nydelig plass,”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 65 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 35
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Styr unna!
Nydelig plass, men maten var forferdelig.
To av oss hadde pasta med skalldyr. Da maten ble servert, kjente jeg på lukten at noe ikke var Ok. Også den andre gjesten som hadde bestillt det samme måtte spytte ut bedervet sjøkreps.
Servitør spurte om alt var Ok. Jeg sa at lukt, tekstur og smak var forferdelig. Hun tok maten med til kokken, men vi hørte ikke mer.
Da vi ba om tegningen fikk vi plutselig en annen servitør enn det vi hadde hatt hele måltidet.
Vi traff vår servitør på vei ut.
Jeg spurte hva de hadde svart på kjøkkenet når de sjekket maten vår. At de fant den Ok forskrekket meg.
Den verste restaurantopplevelse jeg har hatt i Norge.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gunnmagrets
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Heisann Gunn Magret!

Takk for tilbakemeldingen, det setter vi pris på. Så trist å lese om deres skuffende opplevelse hos oss. Vår Spaghetti Frutti Di Mare er en av våre absolutt bestselgere, og sjømaten vi bestiller blir aldri eldre enn 2 dager da vi må bestille nytt igjen. Ett og annet bløtdyr i bestillingene kan naturligvis dø, men dette er helt normalt og ingen fare for selve gjesten, da man rett og slett bare dropper å spise akkurat det det gjelder. Og dette er noe man dessverre ikke kan unngå, selv som fisker, fiskedisk eller restaurant.
Beklager uansett at dere ikke fikk tilbudet om noe annet å bestille og at dere fikk en ny servitør utover deres besøk.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (440)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 440 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Var en familie på 6 personer som ikke hadde bestilt bord. Hyggelig mottagelse, og de ordnet bord selv om det var ganske fullt. Hyggelig restaurant og god atmosfære. Vi hadde pizza, og den var veldig god. Barnepizzaen var i minste laget.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, susannek621
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Susanne!

For en fin tilbakemelding du har gitt oss, det varmer! Veldig glad for at dere ble godt tatt i mot og at vi klarte å fikse bord uansett full restaurant. Godt at vår napolitanske pizza falt i smak og at restauranten opplevdes som hyggelig. Skal ta dette med pizzastørrelsen til barn videre til våre pizzaiolos!

Hjertelig velkommen igjen!

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre venner som alle bestilte pizza hos Villani. Vi hadde ikke bestilt bord, men en hyggelig ansatt ved inngangen fant det siste ledige bordet til oss. Vi satt utendørs, noe som var litt intimt (kort mellom bordene), men ga en hyggelig atmosfære. Kelneren var også serviceinnstilt, og gjorde en god jobb. Jeg prøvde å bestille fatøl (som sto på menyen), men dette hadde de ikke, noe som var greit da jeg fikk en god og kald Peroni på flakse. Likevel er det maten som påvirker helhetsinntrykket av restauranten. Pizzaene var dyre (over 250 kroner), og vi hadde store forventninger. Smaken stemte overhodet ikke med forventningene. Pizzaen hadde lite fyll, og besto i all hovedsak av deig. Kjøttet var smakløst, og det var i overkant mye ruccola. Den var også tørr og vanskelig å skjære i. Ingenting av dette forventer man av en pizza til over 250 kroner. Opplevelsen min stemte også godt overens med opplevelsen til vennene mine, da ingen var fornøyd med pizzaen. Dersom jeg kommer tilbake er det på grunn av den gode atmosfæren, og da kommer jeg ikke til å bestille pizza.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Petter1205
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Petter!

Takk for tilbakemeldingen. Så kjekt at dere tre ble møtt av en hyggelig vert som var så grei å gi dere vårt siste bord ute i bakhagen. Våre pizza strekker seg helt fra 149,- til 259,- som da er pizza parma som da inneholder noe mer dyrere råvarer enn de andre. Veldig beklagelig å høre at denne ikke stod til deres forventing og at den opplevdes som tørr og hadde i overkant mye ruccola enn andre ingredienser.
Tar dette opp mer våre pizzaiolos, slik at vi kan gjøre vårt beste for å forbedre oss på dette punktet.

Håper uansett å få se dere snart igjen for en bedre matopplevelse.

Vennlig hilsen,
Malene Rønning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat - MEN personalet var ikke tilstede i det hele tatt. Vi fikk ikke tilbud om å bestille mere mat eller drikke, og måtte vente lenge på å få betale. Anbefales ikke pga dårlig service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TrineA23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Trine!

Så godt å høre at maten falt i smak, men kjempetrist at dere ikke opplevde den servicen dere fortjener. Vi skal naturligvis alltid være tilstedet og se til at våre gjester har alt de måtte ønske og en fin stund hos oss. Gir beskjed til vår restaurantsjef med en gang, slik at ikke flere måtte føle seg glemt hos oss.
Igjen - beklager for deres skuffende besøk!

Håper på å få en ny sjanse ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk kundeservice, engasjerte og kunnskapsrike arbeidere og fantastisk atmosfære. Maten er i topp kvalitet med enestående råvarer og kvalitet på mat bedre enn alle norske restauranter jeg har vært på. Blåskjellene er helt perfekte og pizzaen er som å få en pizza i Italia, faktisk bedre enn mange.

Med vennlig hilsen
Marius M

Dato for besøk: juli 2020
Takk, matory6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Heihei!

Tusen tusen takk for en så fantastisk fin lesning, det varmer. Så godt å høre at både mat, atmosfære og service var topp og dere satte pris på de råvarene som preger våre retter.
Ønsker dere en fortsatt fin sommer og hjertelig velkommen igjen!

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

 

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din