“Utrolig hyggelig!”

Vurdert som nr. 78 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 9. august 2020

Kjempe god mat og flott service😊 Hyggelig atmosfære og maten kom raskt! Veldig god vin og dessert også :)

Takk, Kristian B
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Heisann Kristian!

Tusen takk for en så fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Så kjekt å høre at både mat, drikke og service falt i smak under deres trivelige besøk. Varmt velkommen igjen!

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Nydelig pasta!
Jeg spiste en pastarett med sopp og trøfler, og den smeltet på tunga! Betjeningen var også veldig trivelig☺️

2  Takk, 119malina

Hei Malin!

Tusen hjertelig takk for en så fin tilbakemelding. Setter stor pris på å få høre at du likte vår nydelige Pappardelle med østers skogsopp, det er en av våre absolutt favoritter, så kjekt å lese!

Varmt velkommen igjen!

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Heilt OK mat og service. MEN: det tek seg dårleg ut at servitørar og hovmeistar (?) smigrer seg inn på arrogante amerikanske gjestar med italiensk opprinnelse (?) ved å fortelja at dei er irriterte på dei norske gjestane , og innsinuera at me bruker ketsjup på alt. For noke tull.
PS: Me forstår engelsk i Noreg og!!!

2  Takk, 128eirikh
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Heisann Eirik!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Veldig trist å høre at dere ikke fikk en topp opplevelse hos oss og at dere følte våre ansatte dømmte gjester pga hva man foretrekker å spise. Dette skal natuirligvis ikke skje, og vi tar dette videre med all vår personale med en gang!

Håper på å få en ny sjanse ved en senere anledning!

Anmeldt 1. august 2020

Vi bestilte hver sin focaccia, og det må være den rareste "focacciaen" jeg har sett. Vi trodde de hadde servert oss feil og at vi fikk pizza uten saus. Dette var definitivt ikke en focaccia, men en tørr og kjedelig pizzabunn uten saus hvor de hadde pyntet på med litt ruccola og skinke. Hvis man skal servere italiensk mat så bør kokken vite hva en focaccia er. Det bør være basic!!!. Absolutt ikke verdt 180 kr for en tørr bunn med litt ruccola og noen skinkebiter. Skuffet ble vi

Takk, Tina B

Heisann!

Takk for tilbakemeldingen. Så trist å lese at dere ikke ble servert det dere hadde forventet dere og at det endte i som en skuffelse. Våre pizzaiolos fra Napoli har en stor lidenskap og ære for deres yrke, og focaccia for de, skal være akkurat slik som vi serverer den. Vi skjønner naturligvis mange er vant til den typen man finner ferdig matbutikker, men som en ekte italiensk restaurant med napolitanske pizzaiolos, hører ikke dette hjemme dessverre.
Synd maten ikke falt i smak, men dette handler om smak og behag.

Hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Skal du smake av det Italienske kjøkkenet - kan dette anbefales på det sterkeste. Flott matopplevelse,god service - her skal vi tilbake ☀️☀️☀️👍

Takk, Malin O
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei Malin!

Tusen hjertelig takk for din fine tilbakemelding, det setter vi pris på. Kjempekjekt å høre at dere hadde en topp opplevelse med god mat og vennlig service.

Varmt velkommen igjen!

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!