Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig koselig Italiensk restaurant.”
Anmeldelse av Villani Skostredet

Villani Skostredet
Vurdert som nr. 68 av 453 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 36
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 15. september 2020

Nydelig mat og nydelige viner, vi spiste forskjellig alle sammen og var veldig fornøyde. Betjeningen var hyggelig, kunne kanskje vært litt mer "på" da vi kunne tenke oss påfyll i glassene, men alt i alt, veldig fornøyd.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Heihei,

Så kjekt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss på Villani med god mat og drikke, samt at betjeningen var hyggelig. Tusen takk for tilbakemeldingen din!

Hjertelig velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (443)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 443 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Nydelig vær og vi var i humør for italiensk. Vi fikk et hyggelig bord helt innerst i bakgården og følte plutselig at vi var på ferie i Italia. Startet med antipasti med assorterte pølser, skinker, ost, oliven, artisjokk, tomater og brød. Fortsatte med deilig napolitansk pizza, akkurat som den skulle være. Hadde heldigvis plass til dessert, tiramisu, som og smakte nydelig. Servitøren var oppmerksom og raskt ute med å rydde, skjenke mer vin o.l. Og vi følte oss svært godt ivaretatt. Kommer gjerne tilbake med venner. Helgens høydepunkt :)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, HeleneCSF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Heisann Helene!

Tusen hjertelig takk for en så fint tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Så morsomt å høre at dere koste dere hos oss med både forrett, hovedrett og dessert i vårt lille Italia. Veldig glad for at dere hadde en fin opplevelse og at servicen var god.

Varmt velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Var på denne restauranten da de åpnet i Bergen og var lite fornøyd med vår "soggie" pizza. Nå noen år senere har de fått utrolig fin uteplass og har sett gode annmeldelser på Tripasvisor og tenkte å gi det en sjanse til. Spaghetti Frutti De Mare kan de rett og slett bare fjerne fra menyen for min del. Maten kom på bordet under 5 min etter at vi hadde bestilt maten, denne retten bar preg av dette. Ekstemt lukt av gammel skalldyr som har lagt ute eller kokt for lenge, den satte seg i nesen med en gang og hele bordet bar preg av denne lukten så det var heller ikke en god opplevelse for de andre jeg spiste med. Blåskjellene var bløte og blekkspruten var skikkelig seig, det var også skallrester på noe av skampien, klarte ikke å spise dette i det hele tatt. Plassen i seg selv er veldig fin men vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, MissHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Heisann,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
På Villani Skostredet lager vi tradisjonell napolitansk pizza. Denne stilen er faktisk inkludert på UNESCOs liste av immateriell kulturarv. Den er laget på Caputo surdeigsmel, stekt på høy temperatur i +/- 90 sekunder. Denne teknikken er utviklet for å bevare ingrediensene og holde de så friske som mulig. Resultatet blir da en tykk skorpe med et saftig midtpunkt. Så om dere syntes pizzaen vår "soggie" så passer nok ikke denne pizzastilen din smak.

Med en fullsatt restaurant hver eneste dag og med Spaghetti Frutti Di Mare som en av våre absolutt bestselgere, så kan vi garantere at all vår sjømat er fersk og helt trygg og spise. Vår scampi kommer renset og uten skall fra vår leverandør, så det er nok så og si umulig du finner en scampi med skall på. Vi har derimot en hel langoustine som dekor midt i retten som da naturligvis har skall, hode osv på, men dette skal åpenbart ikke spises.

Synd dere ikke fikk noe god opplevelse hos oss, men dere er hjertelig velkommen igjen for et nytt besøk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Dette er et kjekt sted med god mat og hyggelig betjening. Vi var fire voksne og to barn som alle var godt fornøyd med maten. Var tom for en dessert til barna, men det ble håndtert på en god måte.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Heisann Rolf,

Tusen hjertelig takk for en så fin tilbakemelding, det setter vi pris på. Så kjekt å høre at dere hadde en så positiv opplevelse hos oss med både god mat og drikke, samt vennlig service.

Varmt velkommen igjen! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Koselig lokale, elendig service. To av fire fikk servert mat, og da de to resterende rettene kom, var de kalde. Trege med å rydde av bordet, og null oppfølging av personalet under hele måltidet. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, gryulvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Heisann Gry!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så viktig tilbakemelding. Veldig trist å lese at dere ikke hadde en positiv opplevelse hos oss på Villani Skostredet. Vi setter høye krav til alle våre ansatte og serviceinnstilling og et vennlig smil er nok det vi leter mest etter. Må bare beklage for at dere ikke fikk den servicen dere fortjente, og dette tar vi selvfølgelig opp med alle våre medarbeidere.

Håper på å få se dere ved en senere anledning for en bedre opplevelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Skostredet, så også på

 

Har du vært i Villani Skostredet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din