Vi gledet oss veldig til Afternoon Tea her i Bergen, da vi har vært i England og prøvd forskjellige typer Afternoon Tea, fra rimelige til luxurøse.
Vi kom inn i et flott lokale. Etter noen minutter får vi tildelt vårt bord.Vi ser med en gang at her må man bestille bord, ellers kan det bli vanskelig.
Vi får menyen og kan velge mellom 3 forskjellige. Vi går for den første, med black tea og et glass champagne.
Vi får servert champagnen ganske med det samme og teen. Blir noe skuffet allerede der. Til sammenligning fra England i denne standarden så forventet jeg å få servert teen i porselen kanne og en fin lett , gjerne blomstret porselen kopp. Det ble det ikke, vanlig hvit kanne og steingods kopp. Misforstå meg rett, det er hele settingen ved Afternoon tea som gjør det så spesielt, og dette sentrale manglet.
God champagne. Etter å ha ventet ca 40 min på stettefat med sandwich og utsøkte kaker ble vi litt rastløse. Champagnen var nesten drukket opp, teen ble kald.
Dette ble kompensert med en beklagelse for lang ventetid, påfyll av champagne og ny kanne med te når omsider maten kom.
Maten, kakene, sconesene var veldige gode, fint presentert. Vi satt igjen med god følelse. Kommer nok igjen, men håper å få da det lille extra som manglet i dag.
God service må nevnes.