Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service. ”
Anmeldelse av Restaurant Opus 16

Restaurant Opus 16
Vurdert som nr. 8 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 42
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette er min nye favorittrestaurant i Bergen! Spennende smaker på mat. God og riktig vin til maten. Svært god service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Olsen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære gjester

Hjertelig takk for strående omtale og tilbakemelding, det gleder oss å lese at dine smaksløker har hatt en fabelaktig opplevelse hos oss, sammen med gode dråper. Vi gleders oss over å dele fine flotte kommentarer med våre kollegaer.

Vi gleder oss til å se deg igjen.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (216)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

128132 av 217 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2018

Me hadde afternoon tea her ein lørdags ettermiddag. Fullt hus og litt hektisk mtp service, men kelnarar og andre stod verkeleg på, sjonglerte mange kundar, og var venlege og profesjonelle. Maten var av ypperste kvalitet, og regien i det heile var god. Ei flott oppleving! Pluss for å lage i stand noko litt ekstra for kona, som hadde bursdag.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Are M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Afternoon Tea gjester

Hjertelig takk for strplende tilbakemelding, så kjekt at dere har prøvd vår Afternoon Tea! Nå har vi utvidet tilbudet til både lørdager og torsdager, og dersom det er 8 personer eller flere, så tar vi også imot forhåndsbestilling for øvrige ukedager når dere har noe å feire. Eller bare for et hyggelig sosialt samvær. Nå er det 3 forskjellige Afternoon Tea meny'er å velge mellom.
Fødselsdagsbarn skal alltid ha litt ekstra oppmerksomhet.

Hjertelig velkommen ved neste anledning.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi gledet oss veldig til Afternoon Tea her i Bergen, da vi har vært i England og prøvd forskjellige typer Afternoon Tea, fra rimelige til luxurøse.
Vi kom inn i et flott lokale. Etter noen minutter får vi tildelt vårt bord.Vi ser med en gang at her må man bestille bord, ellers kan det bli vanskelig.
Vi får menyen og kan velge mellom 3 forskjellige. Vi går for den første, med black tea og et glass champagne.
Vi får servert champagnen ganske med det samme og teen. Blir noe skuffet allerede der. Til sammenligning fra England i denne standarden så forventet jeg å få servert teen i porselen kanne og en fin lett , gjerne blomstret porselen kopp. Det ble det ikke, vanlig hvit kanne og steingods kopp. Misforstå meg rett, det er hele settingen ved Afternoon tea som gjør det så spesielt, og dette sentrale manglet.
God champagne. Etter å ha ventet ca 40 min på stettefat med sandwich og utsøkte kaker ble vi litt rastløse. Champagnen var nesten drukket opp, teen ble kald.
Dette ble kompensert med en beklagelse for lang ventetid, påfyll av champagne og ny kanne med te når omsider maten kom.
Maten, kakene, sconesene var veldige gode, fint presentert. Vi satt igjen med god følelse. Kommer nok igjen, men håper å få da det lille extra som manglet i dag.
God service må nevnes.

Dato for besøk: oktober 2018
3  Takk, 550mariettaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære gjester,

Hjertelig takk for super tilbakemelding og takk for besøket!

Nå er nye kopper og kanner kjøpt inn, det skaper noe ekstra til stemningen og opplevelsen. Vi håper dere tar turen igjen snart, hjertelig velkommen!

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Frykteligste lunchen jeg noen gang har spist . Servicen var grei nok men kokken burde vært sparket . Blåskjellene ble servert i en stor dyp tallerken . En del av retten pleier å være den gode kraften . Her bestod kraften ( så ut som oppvaskevann ) av vann med kuttet vårløk , thats it ! Absolutt ingen smak . Det ble servert frites til , de var så mørke at enten er de fritert alt for lenge eller frityroljen bør skiftes ut . Fiskesuppen ble først severt med bare fisk i en dyp tallerken . Fisken var ett stor stykke , deretter ble suppen helt over fisken . Suppen var grøt , den var så tykk at det var kvalmende . Det var også alt for mye syre i « grøten « Resten av oss hadde en avocado rett som smakte så vondt at vi ikke klarte å spise opp . 5 stjerner for nøttebrødet , det reddet lunchen vår .

Dato for besøk: oktober 2018
4  Takk, Christine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære gjester

Takk for tilbakemelding, dette var ikke hyggelig lesning og ve beklager at dere opplevde besøket på en slik måte.

Vi vil gjerne få invitere dere tilbake, vennligst ta kontakt på epost; britt.m.grieg@opusxvi.no

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig middag med østers og brosma, fantastisk god vin til. Hyggelig servitør, vakkert interiør, fin atmosfære. Kan anbefale denne restauranten på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Solveig H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære gjester

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding, slike kommentarer gleder vi oss til å dele med våre kollegaer.

Vi håper vi får gleden av å servere dere igjen snart!..

Beste hilsen

Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Opus 16, så også på

 

Har du vært i Restaurant Opus 16? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din