“Klassisk Afternoon Tea ++”
Anmeldelse av Restaurant Opus 16

Restaurant Opus 16
Vurdert som nr. 6 av 608 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 30. august 2020

Ble litt overrasket over hvor fullt det var i salen, men forsto fort at dette fenomenet har etablert seg i Bergen på rekordtid, og med god grunn.
Lokalet er perfekte omgivelser for en klassisk ( og tildels nordisk) opplevelse av jonglering av nye og tradisjonelle kulinariske representasjoner av den etablerte britiske tradisjonen.
En perfekt start med en nydelig champagne, fortsettelse med et stort antall varianter av Dammann te, gir det beste grunnlaget for et antall delikate sandwicher og søtsaker.
Når scones blir introdusert mot slutten er vi allerede mer enn mette, og til tross for det presser vi ned noen velsmakende biter med pisket krem og syltetøy eller med «lemoncurd».
Et oppmerksomt, diskret tilsteværende personale (Tine) beviser at konseptet har mer enn livets rett. Vi gleder oss til neste gang vi får sjansen til å komme tilbake...

Takk, mortenb766
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Kjære gjester

Det er en glede å lese at dere hadde en så fin Afternoon Tea opplevelse hos oss .

Det er veldig hyggelig at dere setter pris på alt fra service, smaker og atmosfære. Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart til en ny og hyggelig Afternoon Tea opplevelse.

Beste hilsen, Britt & Alexander Grieg med kollegaer

196200 av 470 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2020

Nydelig mat, flott anrettet og ypperlig service!
Flink kelner som fortalte om hva vi fikk servert, tips om hvilken vin som passet til maten.

Kort ventetid, og god oppfølging under måltidet:)

Takk, karibreisteins

Kjære gjester,

Hjertelig takk for besøket og for den fine tilbakemeldingen, det er kjekt å lese at dere hadde en super mat & service opplevelse i vår restaurant.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 22. august 2020

Dette var hyggelig for store og små. Velsmakende og delikat sjømat til alle. Dyktig og behagelig betjening. Anbefales til alle som setter pris på god mat og rolig stemning.

Takk, perj0hnh

Kjære gjester,

Hjertelig takk for fantastisk tilbakemelding! Vi er veldig glade for at dere tok turen til vår restaurant, og det gleder oss å lese at dere trivdes så godt og hadde en super opplevelse.

Tusen takk for flotte kommentarer, vi gleder oss over å dele dette med våre kollegaer, og ser frem til å få ønske dere velkommen mange ganger i fremtiden.

Anmeldt 21. august 2020

Maten var fortreffelig og atmosfæren svært god. Vi smakte på fersk kveite og hummer . Kelneren kom med fantastiske viner og fortalte om vinens opphav.
Her må vi tilbake.

Takk, 354williamt

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket og for den strålende tilbakemeldingen. Det gleder oss å lese at dere trivdes så godt hos oss og hadde en superfin opplevelse med både mat, service og atmosfære.

Det er veldig hyggelig å kunne dele slik flott tilbakemelding med våre kollegaer, det er alltid motiverende med ros.

Vi håper vi vil få gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart.

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi koste oss med mye god mat & drikke! Krabbeforretten var bare helt nydelig! Artig med egen Gin Meny! Takk for oss!

Takk, 16heidil
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære gjester

Tusen takk for besøket og super tilbakemelding, det gleder oss å lese at dere hadde en finfin mat & service opplevelse hos oss.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart, vi vil gjerne anbefale å prøve vår a la carte frokost og ikke minst Opus XVI' Afternoon Tea.

Hjertelig velkommen!

Beste hilsen

Reisende som så på Restaurant Opus 16, så også på

Har du vært i Restaurant Opus 16? Del dine erfaringer!