“Topp service og mat”

Prisklasse: USD 12 - USD 35
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Deilig mat og super service i nydelig omgivelser. Kan anbefale Afternoon tea konseptet. Vi storkosa oss. Kommer absolutt tilbake.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Kristin Kristia... L
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for din fine anmeldelse av vår restaurant. Vi er veldig glade for å høre at du nøt både maten og servicen vår, samt at du syntes omgivelsene våre var nydelige og at du likte vår autentiske Afternoon tea.

Vi håper du vil besøke oss igjen snart, og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.

Beste hilsen,
Britt & Alexander Grieg med kollegaer.

Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Opus 16 i Bergen er virkelig verd et besøk hvis man er glad i fransk mat og vin! Med gode råvarer og fin hjelp mht menyvalg fra franske servitør Johannes, hadde vi en tvers igjennom herlig kveld på denne flotte restauranten. Her får man mye for pengene.

Takk, 853vibeken
Grieg_BM, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2022

Kjære gjester

Hjertelig takk for så begeistret tilbakemelding. Aller mest gleder vi oss over å lese at dere hadde et så hyggelig måltid hos oss.

Vi er veldig stolte og takknemlige over å ha et så godt team i vår restaurant og kjøkken, da der det ekstra kjekt når våre gjester setter pris på mat, drikke og service.

Vi gleder oss over å dele deres tilbakemelding med alle våre kollegaer, og en ekstra honnør til Johannes.

Vi håper du tar med deg ditt gode selskap flere ganger, vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake og servere dere igjen.

Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Afternoon tea i gave til foreldre/svigerforeldre/besteforeldre som hadde 60-års bryllupsdag i sommer.

Veldig hyggelig å bli kjent igjen med navn da vi kom☺️. Nydelig service fra servitør, deilig champagne, kaker og fantastiske scones. Fin te-anbefaling. Smørbrødene er litt varierende - litt lite smak på et par av dem. Bra med glutenfri mulighet - kjempegode glutenfri scones for den av oss som trengte det.

Elsker lokalet, stemningen og interiøret. En perle i Bergen - påminnelse om å bruke det oftere♥️. Har vært hos dere noen ganger før og alltid vært fornøyd - gårsdagen intern unntak. Her var vi strålende fornøyd alle, enten vi var 17, 53 eller 81 år.

Takk, Vivian E

Kjære gjester

Hjertelig takk for at dere besøkte oss igjen og tusen takk for så fin tilbakemelding - det gjør oss glade!

Det er hyggelig å lese at dere setter pris på helheten, service, Champagne & kaker.

Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Dette var en skikkelig kvalitetsopplevelse! Lekkert laget til og servert! Nydelige smaker! Flott atmosfære i lokalet, og ikke minst en serviceinnstilt og hyggelig servitør. Takk til Veslemøy😊

Takk, GunnP1948

Kjære gjester

Hjertelig takk for at dere valgte å spise hos oss og for så fin og begeistret tilbakemelding - det gjør oss glade!

Det er kjempekjekt å lese at dere setter pris på helheten, service, kvalitet på mat og atmosfæren.

Det er alltid stas og motiverende å få ros, Veslemøy takker så mye og hilser tilbake :-)

Anmeldt 14. august 2022

Spiste middag for 2 uker siden, Afternoon tea igår. Lokalene, atmosfæren, vennlige service innstilte ansatte, renhold, nydelig mat, bra priser. På Opus XVI få du det lilla ekstra. Hyggelig opplevelse.

Takk, O8969FRmaryh

Kjære gjester

Hjertelig takk for flere besøk og for så fin og begeistret tilbakemelding - det gjør oss glade!

Reisende som så på Restaurant Opus 16, så også på

Har du vært i Restaurant Opus 16? Del dine erfaringer!