“Afternoon Tea”

Vurdert som nr. 10 av 612 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 10. mars 2024

Fantastisk sted og hyggelig atmosfære i nydelige lokaler. Afternoon Tea i topp klasse og svært god service. Alt smakte fortreffelig og anbefales virkelig.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Mari-janne R
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2024

Kjære gjester

Hjertelit takk for din generøse og entusiastiske tilbakemelding!

Vi blir virkelig glade at dere satte pris på vår atmosfære, lokaler og førsteklasses Afternoon Tea.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 8. mars 2024

Afternoon tea på sist beste! Vært faste gjester her siden alltid! Synd de har solgt.
Blir spennende å se med nye eiere.
Vi elsker det slik det er nå og håper det blir værende slik..
Vi gleder oss til neste reservasjon vi har nå ved ny åpning i Mars.
Sarah 🥰

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Sarah J
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2024

Kjære gjester,

Hjertelig takk for din hjertevarmende tilbakemelding og for at du har vært en fast gjest hos oss gjennom tidene. Vi setter stor pris på din støtte og lojalitet.

Vi forstår at endringer i eierskap kan være bekymringsfulle, men vi ønsker å forsikre deg om at Opus 16 vil opprettholde vår anerkjente Afternoon Tea. Vi deler din entusiasme for det som gjør Opus 16 spesielt.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til vår nyåpnede bar og restaurant, det vil være en glede å fortsette å servere deg.

Takk igjen for din støtte.

Vennlig hilsen,

Anmeldt 4. mars 2024 via mobile enheter

Spiste treretters her for å feire forlovelse.
Meget godt mat. Smaksammensettingene på spesielt forrett og dessert var meget meget bra. Veldig god service fra en hyggelig fransk servitør.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, rubenrikstad
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2024

Kjære gjester

Hjertelig til lykke!! - og 1000takk for at dere valgte å feire forlovelsen hos oss!

Vi er henrykt over å høre at dere satte pris på vår meny, og at maten traff smaksløkene deres.

Våre kollegaer setter pris på dine rosende ord og det er motiverende å f så fin tilbakemelding.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake for flere minneverdige øyeblikk hos oss.

Til lykke og de beste ønsker for fremtiden.

Anmeldt 28. januar 2024

Ypperlig service og nydelige snitter, scones, bakverk og te. Koselige lokaler, klassisk, stilig og følte vi var i England. 🤩👌🏻

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Linda H
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2024

Kjære gjester

Hjertelig takk for den herlige tilbakemeldingen! Vi er glade for at du likte vår Afternoon Tea. Vi er glade for at dere seatte pris på sandwichene, hjemmelagede scones og kunstneriske bakverk fra våre konditorer.

Ser frem til å ønske deg velkommen igjen snart!

Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Nydelig atmosfære og omgivelser.
Oppmerksom og positiv, hjelpsom og passe diskret servitør gjorde vårt besøk ekstra hyggelig.
Perfekt å feire en god venninne her!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Goto6a
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2024

Kjære gjester

Hjertelig takk for så generøs tilbakemelding! Vi er glade for at du satte pris på atmosfæren, omgivelsene og service hos oss.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake, og vi ser frem til å være vertskap for flere hyggelige besøk.

Reisende som så på Restaurant Opus 16, så også på

Har du vært i Restaurant Opus 16? Del dine erfaringer!