“Fantastisk Afternoon Tea🤘”

Vurdert som nr. 9 av 592 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 24. mars 2024

Helt fantastisk🤘 Anbefaler alle å ta turen hit en elle annen gang i livet. God mat og fortreffelig service fra man kommer inn til man går. Vi hadde en veldig blid og hyggelig servitør, hun gjorde oppholdet vårt hos Opus perfekt. Hun var prikken over i en🤘😎

Takk, Fjellge
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2024

Kjære gjest

Hjertelig takk for besøket og for den generøse tilbakemeldingen! Vi er veldig glade over at du nøt vår Afternoon Tea og vi setter pris på at du deler dine opplevelser. Vår supre stab streber alltid etter å levere enestående service, og det gleder oss å høre at vår servitør bidro til å gjøre opplevelsen din minneverdig.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til Opus 16 for flere uforglemmelige øyeblikk.

Anmeldt 22. mars 2024

Vi spiste vegetar alternativet som smakte nydelig, etterfulgt av oste tallerken og små kaker som var nydelig dandert og smake kjempe godt. God vin til alle retter og veldig god service! Anbefales!

Takk, Ane L
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2024

Kjære gjester

Hjertelig takk for den flotte tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at dere likte vårt vegetaralternativ, samt ostene og kakene. Vi er glade for at vinen og servicen også levde opp til forventningene dine.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning!

Vennlig hilsen

Anmeldt 17. mars 2024

Flotte omgivelser. Spennende kombinasjoner av sandwichersom gav en ny smaksopplevelse. Gode kaker og flott utvalg av te.

Takk, hildek435
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2024

Kjære gjest

Hjertelig takk for besøket og så fin tilbakemelding! Vi setter pris på at du likte våre flotte omgivelser og spennende Afternoon Tea meny, det er kjekt å høre at dere likte våre kaker og varierte teutvalg.

Velkommen tilbake ved neste anleding!

Anmeldt 11. mars 2024

Å ta Afternoon Tea her er ypperlig for venninnegjengen. God atmosfære, flotte lokaler, veldig god mat - for ikke å snakke om "påske-kakene" (se bilder) . Kort sagt, en god opplevelse (for 5.gang....)

Takk, Marianne K
Britt M Grieg, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2024

Kjære gjester

Hjertelig takk for at dere er trofaste gjester!

Det gleder oss stort å lese at Afternoon Tea-opplevelsen vår fortsetter å imponere deg og dine venner.

Og det varmer våre hjerter å vite at du setter pris på vår atmosfæren, lokalene og ikke minst årets påskekakenr.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen for 6. gang og fortsette å levere minneverdige stunder for deg og venninnegjengen din. Takk for at du valgte oss igjen!

Anmeldt 10. mars 2024

Fantastisk sted og hyggelig atmosfære i nydelige lokaler. Afternoon Tea i topp klasse og svært god service. Alt smakte fortreffelig og anbefales virkelig.

Takk, Mari-janne R

Kjære gjester

Hjertelit takk for din generøse og entusiastiske tilbakemelding!

Vi blir virkelig glade at dere satte pris på vår atmosfære, lokaler og førsteklasses Afternoon Tea.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Reisende som så på Restaurant Opus 16, så også på

Har du vært i Restaurant Opus 16? Del dine erfaringer!