“God mat og god service”
Anmeldelse av Restaurant Opus 16

Restaurant Opus 16
Vurdert som nr. 3 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 3. august 2024 via mobile enheter

Nydelig mat, god service og fin atmosfære.
Flink hovmester / vinkjenner.
Vi hadde 5 retters meny og den var fint sammensatt

Dato for besøk: august 2024
Takk, fireplace74
Andrea Trustrup, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Kjære fireplace74,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Den setter vi stor pris på! Vi håper vi har gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Beste hilsen
Andrea & team Opus 16

Anmeldt 31. juli 2024

Utrolig god service og herlig mat. Viner i en egen klasse og den franske vinkelneren er verdt hele besøket !utsøkt mat fra kokken. Vi kommer snart igjen

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Signe Marit T. v

Kjære Signe,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Den setter vi stor pris på! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen!

Beste hilsen
Andrea & team Opus 16

Anmeldt 7. juli 2024 via mobile enheter

Vi er tre venninner som var på afternoon tea. Maten var veldig god og servitøren hyggelig og hjelpsom. Stort pluss med helt ferske scones som ble servert. Vi hadde det veldig koselig og fikk beholde bordet mye lengre enn det som var satt opp. Vi hadde høye forventninger og dette var enda bedre enn forventet!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Elisabeth Solst... S
Andrea Trustrup, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2024

Kjære Elisabeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at deres Afternoon tea overgikk forventningene. Det er hyggelig å vite at dere satte pris på den gode maten, de ferske sconesene, og god service.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake!

Anmeldt 23. juni 2024

De er der for deg. Du føler deg velkommen og ivaretatt fra første stund. Kvelden kan umulig bli mislykket. Her er en herlig atmosfære, hyggelige servitører og deilig mat.
Høy trivselsfaktor.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Anita S

Kjære Anita,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at kombinasjonen av et godt måltid i våre lokaler med hyggelige servitører falt i smak. Vi streber etter å gi våre gjester en følelse av å være velkomne og godt ivaretatt fra første stund. Det gleder oss at dere opplever en herlig atmosfære, høy trivselsfaktor, og at dere setter pris på maten vår.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake!

Anmeldt 9. juni 2024

Denne restauranten leverte på alle måter. En utrolig smaksopplevelse med treretters måltid, og hvor servitøren, Johannes, ga den beste servicen vi har opplevd i Bergen. Johannes er både en dyktig, hyggelig, og imøtekommende sommelier og servitør, og han gjorde hele opplevelsen vår komplett. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Emiliedbb

Kjære Discover690206,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at dere hadde en god matopplevelse og at vårt treretters måltid innfridde forventningene. Det er spesielt hyggelig å høre at Johannes leverte den beste servicen dere har opplevd i Bergen. Vi setter stor pris på hans dyktighet og vennlighet, og vi er glade for at han bidro til å gjøre besøket deres komplett.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning!

Reisende som så på Restaurant Opus 16, så også på

Har du vært i Restaurant Opus 16? Del dine erfaringer!