“Estetisk vakkert”

Vurdert som nr. 6 av 610 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 3 uker siden

Estetisk vakkert sted. Ble nektet 6 retters pga matallergi av en arrogant servitør, følte jeg var til bry. Kommer aldri igjen.

Takk, Camper00606173684

Anmeldt 3 uker siden

Deilig mat, nydelig sted men utrolig dårlig og uinteressert servitør. Servitør i opplæring derimot utpekte seg som svært imøtekommende og dyktig

Takk, Marte Lie P
Anmeldt 3 uker siden

Fantastisk afternoon tea, og vi har vært på flere.
Ypperlig service og velsmakende mat fra sandwich, scones, kaker og til konfekt.
Flott atmosfære og interiør i gamle banken

Dato for besøk: august 2024
1  Takk, bodiln284
Andrea Trustrup, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden

Kjære Bodil,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det gleder oss stort å høre at du satte pris på vår Afternoon tea, og at både maten og servicen innfridde dine forventninger. Det er ekstra hyggelig å høre at du likte atmosfæren og interiøret i våre historiske omgivelser.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Best hilsen

Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Vi har vært her mange ganger, og denne gangen var vi med HCC for middag og medlemsmøte. Som vanlig var maten og servicen meget bra, men det som trekke litt ned var den mannlige kelneren som fremsto som humørløs og arrogant. Han holdt på med opplæring av en ung kvinnelig kelner, og måten det ble gjort på virket arrogant og nedlatende.
Kommer garantert igjen.

1  Takk, RosslandR

Kjære Rossland,

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du har valgt å besøke oss flere ganger. Det gleder oss å høre at du setter pris på både maten og atmosfæren hos oss, og at servicen stort sett innfrir dine forventninger.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning, og vi lover å fortsette å jobbe hardt for å sikre en positiv opplevelse hver gang.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 4 uker siden

Utrolig god mat og service. Hadde 5 retters som traff midt i blinken, med friske og gode smaker. Upåklagelig atmosfære, og lun stemning. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2024
Takk, charlotte h
Andrea Trustrup, Eier på Restaurant Opus 16, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Kjære Charlotte,

Tusen takk for din anbefaling! Vi er veldig glade for å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår 5-retters meny og at du satte pris på de friske smakene, den upåklagelige atmosfæren, og den lune stemningen.

Din ros er svært verdifull for oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for flere gode måltider og minner.

Beste hilsen

Reisende som så på Restaurant Opus 16, så også på

Har du vært i Restaurant Opus 16? Del dine erfaringer!