“Ingen blåskjell på søndag”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 14 av 609 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Når man gleder seg en måned til å gå og spise blåskjell på bryggestuen i familiebesøk, så er det lov å bli skuffet når dere gikk tom for dette på søndagen. Det var mine to barn som hang med hode når beskjeden kom til bordet. Maten vi fikk var nok en klar sekser, men det var jo ikke det disse små ville ha. En kvinnelig ansatt kom også med litt krass tone ved servering. Var nok stresset, men likevel. Samlet sett laget det litt dårlig stemning. Er litt skuffet over at jeg må gi en middels karakter her i dag. Men vi kommer sikkert igjen, for man blir jo sjeldent skuffet av selve maten om så det er lutefisk, hjortestek, entrecôte, hamburger, laks, breiflabb, karamellpudding, sjokoladekake eller makroner. Kaffen var også god. Litt streng, men sur serveringsdame trakk mest ned.

Takk, Vetlemy
GauteBirkeli, Daglig leder på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

Kjære gjest,
Takk for tilbakemeldingen her på Tripadvisor.
Dessverre er det ikke alt vi har kontroll på, og grunnen til at vi gikk tom for blåskjell var vår fiske leverandør som ikke hadde nok på lager mot det vi bestilte. Blåskjellene vi har er er virkelig fantastiske for tiden, og dette har mange fått med seg, og vi er veldig lei oss for at barna ikke fikk det de ville ha.
Om det er dette familiemedlemmene virkelig ønsker, gi oss gjerne en lyd om dette før dere kommer så vi kan holde av noen kilo om vi ser at vi kommer til å tom.
Virkelig gøy å høre at maten dere fikk besto en sekser, og tilbakemeldingen på servering tar vi videre. Slik skal det selvsagt ikke være hos oss.
Vi ser frem til dere kommer tilbake, og at de små får det de liker.

Beste hilsen oss på Bryggeloftet & stuene

Anmeldt 7. desember 2018

Tradisjonsrikt treff med gode venner på Bryggeloftet nå i desember - det dufter himmelsk i lokalet, bordet står klart og vennlige servitører hilser og nikker og synes å glede seg like mye over å treffe gjestene, som vi gleder oss til et godt førjulsmåltid.
Lutefisken er himmelsk og ingen går sultne derfra etter annen gangs servering.
Også hjortefilet og reinsdyrfilet er nydelig tilberedt, kjøttet er mørt og velsmakende og de fantastiske fløtegratinerte potetene........ Ord blir fattige.
Som alltid er utvalget av godt drikke utmerket og det er en meget tilfreds vennegjeng som går ut i vinterkvelden etter besøket. Takk til dere på "Loftet"!

Takk, HelgeR47
GauteBirkeli, Daglig leder på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Kjære Helge,
Tusen takk for en utrolig flott tilbakemelding, og det er ekstra stas å få slike tilbakemeldinger fra dere som besøker oss med jevne mellomrom.
Det er helt riktig at spesielt denne tiden, gleder vi oss litt ekstra til å se igjen alle våre fantastiske gjester som har det som tradisjon å komme til Bryggeloftet & stuene.

Takk igjen, det gir inspirasjon i hverdagen å få slike tilbakemeldinger.

Beste hilsen fra all oss, og på gjensyn.

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

En liten gruppe av tidligere kolleger fra administrasjonen møttes på Bryggeloftet 28.11. Nydelig mat og svært hyggelig atmosfære som alltid på Bryggeloftet.
Johnny Stiansen

Dato for besøk: november 2018
Takk, 18johnnys

Kjære Johnny
Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding, og det er så kjekt å lese at dere trives så godt hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake for mer deilig mat og en hyggelig stemning.

Beste hilsen fra oss her på Bryggeloftet & Stuene

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Bryggeloftet leverer nok en gang helt topp når vi avholder vår over 30 år gamle årlige tradisjons middag. Bordet vårt står klart der vi ønsker, og vi blir som vanlig veldig godt tatt imot og raskt servert drikke. Lutefisken er av helt topp kvalitet. Det samme er tilbehøret. De få av oss som ikke spiser lutefisk melder også at de er godt fornøyd. Lutefisken serveres forøvrig 2 ganger. Vi storkoser oss utover kvelden. Men en liten kommentar. Lutefisken er blitt veldig sett i forhold til hva du kan kjøpe råvaren for i butikk. Da må også kvaliteten være på dette høye nivået.

2  Takk, Middag2013

Kjære gjest,
Det er så stas å få slike tilbakemeldinger som dette fra gjester som har vært med oss i så lang tid.
Dette setter vi utrolig stor pris på, og vi gleder oss litt ekstra når dere kommer.

En stor takk for din kommentar om Lutefisken. Vår lutefisk er ett ekte håndverk fra Brødrene Berg på Værøy i Lofoten, og det utrolig kjekt å ha en slik god kvalitet på fisken for gjestene være.

Hjertelig takk for en flott tilbakemelding og på gjensyn.

Beste hilsen fra oss her på Bryggeloftet & Stuene

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Veldig god og smakfull mat. Super service med blide og imøtekommende servitriser.
Koselig lokale, med god beliggenhet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 201linnm
GauteBirkeli, Daglig leder på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Tusen takk for veldig fin tilbakemelding.
Så kjekt å lese at dere koste dere her hos oss, og at maten og servicen bra.

Hjertelig velkommen tilbake
Beste hilsen
Gaute

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!