Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempebra!”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 98
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi var et vennelag som spiste i romjulen. Alle bestilte forskjellig mat som smakte kjempegodt. Vi hadde en veldig hyggelig servitør som tok seg godt av oss. En flott opplevelse

Dato for besøk: desember 2018
Takk, trinect
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 707)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

169173 av 2 707 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2019

besøk i Bergen og selvsagt Bryggestuene på programmet. Her er kunden i sentrum og du blir sett straks du står i døra. Sånn har det vært i mange år og jeg er tilbake 24. januar med forventninger. Grei pris på mat og drikke. Det som mangler for karakteren "ypperlig" går på at det kan gå litt tid før du får kontakt med personalet når du først har fått servering... vi vil jo ha mer øl/vin til god mat når det er tomt i glassene.....

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 141 055
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Alltid god stemning, god mat, god drikke, god og uformell stemning. Pinnekjøtt med god drikke blir aldri feil på Bryggeloftet. Vært der før og vi kommer tilbake!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, sleirovm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Kjære gjest,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake for en fin opplevelse når som helst.

På vegne av alle oss her på Bryggeloftet & Stuene
Gaute

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Servitørene er såblide, kunden er kongen, eller dronningen. Ingenting er noe problem. Humor og proffesjonalitet i skjønn forening. Ikke privat, men personlig! Fiskesuppen er så god!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, KristinD867
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Kjære Kristin,
Tusen takk for en så fantastisk tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake.

På vegne av alle oss her på Bryggeloftet & Stuene
Gaute

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Spiste nydelig fjellørret på Bryggeloftet. Store porsjoner. God service. Mye folk og bra stemning. Et fint sted for tradisjonsrik norsk kost.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, SveinTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei Svein,
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding her på Tripadvisor.
Fjellørreten fra Hardanger er utrolig god, vi er så glad vi får tak i den så vi kan ha den på menyen.
Hjertelig velkommen tilbake,

Beste hilsen
Gaute

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din