Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fiskesuppe”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 98
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Fiskesuppen til forrett er verdt et besøk alene, den var utrolig god. Vi var 10 stykker og alle var imponert over den. Godt utvalg i fisk og kjøtt. Servitøren var utrolig proff, servicemindet og hyggelig. Staselige lokaler. Anbefales

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, tork461
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, Daglig leder på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hei hei
Og tusen takk for en flott anmeldelse og en fin tilbakemelding til oss.
Dette setter vi utrolig stor pris på.

Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Beste hilsen fra oss her på Bryggeloftet & Stuene

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 705)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

166170 av 2 706 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Her har vi en stamplass når man er i Bergen! Hyggelig betjening og veldig god mat.
Da vi kom ble vi tatt imot av en smilende betjening og fikk opplyst hva slags nyheter de hadde på menyen. Vi bestilte entrecôte og fikk en veldig mør og smakfull entrecôte som var pent anrettet. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 669remys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi var noen venner som fikk tre meget gode fiskeretter med god anbefaling av vin til maten. Desserten var ostefat som smakte ypperlig.

Det er et dyrere sted og kelneren kunne vært litt mer pratsom. Lokalene er også ganske støyende når det er mange mennesker der.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, larsgunnarp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi var et vennelag som spiste i romjulen. Alle bestilte forskjellig mat som smakte kjempegodt. Vi hadde en veldig hyggelig servitør som tok seg godt av oss. En flott opplevelse

Dato for besøk: desember 2018
Takk, trinect
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019

besøk i Bergen og selvsagt Bryggestuene på programmet. Her er kunden i sentrum og du blir sett straks du står i døra. Sånn har det vært i mange år og jeg er tilbake 24. januar med forventninger. Grei pris på mat og drikke. Det som mangler for karakteren "ypperlig" går på at det kan gå litt tid før du får kontakt med personalet når du først har fått servering... vi vil jo ha mer øl/vin til god mat når det er tomt i glassene.....

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 141 055
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din