Utsøkt mat denne gangen også på Bryggeloftet. Bra utvalg av sjømat.
Flotte lokaler og fin atmosfære.
Utsøkt mat denne gangen også på Bryggeloftet. Bra utvalg av sjømat.
Flotte lokaler og fin atmosfære.
Tusen takk for kjempefin tilbakemelding etter måltidet her på Bryggeloftet & Stuene
Håper vi får anledning til å ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning..
Beste hilsen
683–687 av 3 644 anmeldelser
Lokale er flott, maten likeså. Vi prøvde rekesmørbrød og ble overrasket med et vell av reker, sammen med husets vin. Servicen var meget hyggelig, vel verdt et besøk.
Tusen takk for fin tilbakemelding og så kjekt å høre at dere hadde en flott lunsj hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake
beste hilsen
Gaute
Noen spiste reinsdyrfile. Noen lutefisk.vi hadde kamskjell til forrett noen av oss.jeg spiste karamellpudding til dessert.noen tok eplekake. Kjempefornøyd.
Hei hei,
Dette betyr utrolig mye, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Hjertelig velkommen ved en annen anledning.
Beste hilsen fra oss her på Bryggeloftet & Stuene
Gaute
Her får du veldig god mat og fantastisk service, må prøves! Vi kommer tilbake neste gang vi er i Bergen, vi vil ha mer av den gode maten!
Hei Ole S,
Tusen takk for fin tilbakemelding på god mat og fantastisk service.
Dette blir vi så glad og stolte av.
Hjertelig velkommen tilbake neste gang.
Beste hilsen
Gaute
Fiskesuppen til forrett er verdt et besøk alene, den var utrolig god. Vi var 10 stykker og alle var imponert over den. Godt utvalg i fisk og kjøtt. Servitøren var utrolig proff, servicemindet og hyggelig. Staselige lokaler. Anbefales
Hei hei
Og tusen takk for en flott anmeldelse og en fin tilbakemelding til oss.
Dette setter vi utrolig stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Beste hilsen fra oss her på Bryggeloftet & Stuene