Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig fint lokale, bra mat”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 14 av 438 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 99
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Veldig fint lokale, bra mat og bra service. Generelt en meget god opplevelse. Vi spiste lunsj, blåskjell anbefales

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Tiril T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RoyalStavanger, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Hei Tiril,
Tusen hjertelig takk for fin tilbakemelding etter din lunsj hos oss.
Blåskjellene er virkelig deilige, og vi er så glad dere likte dere hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake

Beste hilsen
Gaute

Dalig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 690)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5155 av 2 690 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Spiste både lunsj og middag her. Veldig fornøyd begge ganger. Maten er god og servicen var upåklagelig. Gikk mye i sjømat og spesielt bacalaoen kan nevnes som meget bra.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Porthos68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RoyalStavanger, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Tusen takk for utrolig fin tilbakemelding.
Så gøy å høre at dere var her for både lunsj og middag og koste dere masse.
Riktig god sommer og hjertelig velkommen tilbake

På vegne av oss her på Bryggeloftet
Gaute

Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og service. Spiste moule frites og steinbit. Synd at det går en veldig trafikkert vei rett foran uteserveringen

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, GeirOveR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RoyalStavanger, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Hei Geir Ove
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Trafikken kan vi dessverre ikke gjøre noe med, men nå om sommeren er det mindre da Bryggen er delvis stengt for personbiler.

Hjertelig velkommen tilbake

På vegne av alle oss her på Bryggeloftet
Gaute

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020

Blir møtt med litt motstridende meldinger, på telefon opplyses det om at alle vindusbord er reservert men at det er ledig ellers i restauranten, når jeg møter opp får jeg beskjed (nede) om at det er ledige vindusbord både oppe og nede, jeg går opp og får beskjed om at servitør nede ikke har sagt at det er ledige bord oppe men de skal sjekke. Da viser det seg at de har flere ledige bord. Så det hele stinket vel litt allerede tydelig at de ikke ville ha en enslig til å ta opp ett bord, men siden det er lenge siden jeg var i Bergen bruker jeg tripadvisor for å finne et sted å spise når jeg reiser. Jeg bestiller kveite og blir anbefalt Sancerre (hvitvin) til maten kveiten var fantastisk (tørr) klager og får en ny som også er (tørr) kanskje frossen kveite.......Vinen var forsåvidt god. Men jeg spiste lunsj på Olivia 11.06 før avreise tilbake til Oslo der må jeg si at tilbakemeldingene her på tripadvisor er FEIL! Betjeningen var fantastisk hyggelige maten var veldig bra Pizza, IPA og Tiramisu til dessert.........Så Gå heller på Olivia!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, frankwJ4790AR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RoyalStavanger, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Hei Frank,
Takk for tilbakemeldingen din etter ditt besøk hos oss. Her vet jeg ikke helt hva som har skjedd, men om man er 1,2 eller 10 er alle hjertelig velkommen til oss. Dessverre for å få bedre plass i restauranten mellom bordene grunnet Covid-19 restriksjonene har vi måtte ta ut flere vindusbord. Men du som gjest skal uansett ikke oppleve dette som negativt, og dette beklager vi.
Beklager virkelig at du opplevde kveiten som tørr. Dette skal ikke skje, og det er veldig kjedelig at du fikk en slik opplevelse at ett så fantastisk produkt. Jeg kan forsikre deg om at kveiten ikke har vært fryst.
Håper vi kan få deg som gjest ved en annen anledning så vi virkelig kan få rettet opp igjen inntrykket du har fått. Kontakt meg gjerne i forkant, så jeg personlig kan sørge for at du får en flott opplevelse.

Med ønske om en fin sommer til deg,

Beste hilsen
Gaute

Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Vi stakk innom Bryggeloftet og Stuene for sen middag etter å ha sett gode anmeldelser på TA. Vi ble ikke skuffet! Klokken 20:40 var der bare ett annet bord som var tatt, og vi fikk rask og god service. Veldig hyggelig betjening. Til forrett spiste vi kamskjell, og til hovedrett entrecôte og bacalao. Tipp topp tommel opp på hele opplevelsen!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, nadiabouhafs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RoyalStavanger, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2020

Hei Nadia
Tusen takk for en flott tilbakemelding, og så kjekt å høre at dere fikk plass hos oss på en travel kveld.
Veldig kjekt at dere hadde en flott opplevelse hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Beste hilsen
Gaute

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din