Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 96
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 2 i følget. Var veldig spent da dette var første gang på Bryggeloftet for meg. Vi gikk for fisk og dessert. Hovedrett var Linefanget Steinbit. Flott presentert, nydelig fisk, saus. Smakte fortreffelig. Tilslørte bondepiker til dessert. Jeg sier bare: Nam. Kommer igjen så absolutt.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 550mariettaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for nydelig tilbakemelding etter måltidet ditt hos oss.
Kom gjerne igjen og smak deg videre i menyen vår :)

Beste hilsen
Gaute

Bryggeloftet restaurant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 725)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6872 av 2 725 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Deilig mat og ypperlig service fra oppmerksom kelner. Fiskesuppen var spesielt god også fiskemiddag. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 232trinet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Så glad du likte fiskesuppen og hadde ett flott måltid.

Hjertelig velkommen tilbake

Beste hilsen
Gaute

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Tre voksne og tre barn hadde nettopp en fortreffelig middag i veldig koselige lokaler! Bonuspoeng for at barna fikk kose seg med tegnebøker. Da slapper mor, mormor og morfar av! Anbefalt plass å spise!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tseverinsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for fin tilbakemelding :)
I år er det fantastisk mange flotte familier som besøker oss, og masse barn.
Kjekt at de likte tegnebøkene og håper de også fikk smake på retter fra barnemenyen vår.
Kjekt at alle fikk slappet av og nydt ett godt måltid.

Hjertelig velkommen tilbake

Beste hilsen
Gaute

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Dyktige servitør/kelnere og kjempe god mat . Ligger fint til på brygga i hyggelige lokaler. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Christin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GauteBirkeli, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Fin tilbakemelding som vi virkelig setter pris på. Tusen takk :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk flagg på bordet men ingenting ekstra.
Vi måtte vente kjempelenge på hovedretten. Den var lunken.
Vinen til middagen kom for sent.
Vi måtte også vente kjempelenge på desserten og barna ble veldig utålmodige.
Måltidet som skulle markere 11 års samliv og bryllupsdag ble en skuffelse.
Neste gang i Bergen velger vi et annet sted.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, solveigsynn_veh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RoyalStavanger, General Manager på Bryggeloftet & Stuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Hei,
Dette var ikke noe hyggelig å høre om, og på vegne av alle oss her på Bryggeloftet, ønsker jeg virkelig å beklage at dere fikk en slik opplevelse her hos oss.
I disse koronatider, hadde vi denne kvelden dessverre for lite ansatte på jobb som dessverre medførte at forsinkelser og sein utlevering av mat og drikke. Vi er utrolig lei oss for at dette skjedde.
Om dere skulle komme til Bergen igjen, håper vi virkelig at dere gir oss en ny sjanse.
Kontakt meg gjerne i forkant, så jeg personlig kan sørge for at dere får en flott opplevelse slik vi er kjent for.

Ønsker dere en fin sommer og beklager igjen.

Beste hilsen
Gaute

Daglig leder
Bryggeloftet & Stuene

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din