Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God atmosfære, nydelig mat og strålende service”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 96
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 26. juli 2020

Vi har vært turister i Bergen i 3 dager sammen med gode venner, og spist på denne restauranten 2 kvelder. Vi har testet både fisk og kjøtt måltider, alt var veldig bra, i tillegg fikk vi strålende service fra en av restaurantens servitører begge gangene.
Vi anbefaler restauranten !!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Retymnon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 705)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 2 705 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste noen nydelige og møre hjorte skanker. Servitøren hadde god kunnskap om mat og drikke. Kan anbefale stedet på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, HelgeANorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 6.

Ærverdig lokale med helt okei mat. Hjorteskank er ingen højdare - noe tørt, men det er nok ikke restaurantens skyld, skank på alt annet enn lam er som regel trøblete. Svært trekkfullt ved bordet ved trappa, vi måtte sitte med ytterjakkene på. Litt mangelfull service i starten men dette kom seg med ny servitør. Ok ølutvalg.

Vi booket bord og endret tidspunkt i siste liten Her var restauranten svært hjelpsom.

Tips: Be om bord med utsikt over brygga, men ikke rett ved trappa. Mange av rommene er inne i lokalet som er ganske dunkelt.

Høyt priset men det er normalt med denne type beliggenhet. Ville nok ikke gått dit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 791olam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Maten var meget bra. Det er den alltid her. Virket som ar betjeningen hadde litt mye å gjøre i dag, så det blir ikke full pott denne gang, men kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, CerveloRS09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste 3 retter, med fisk som hovedrett.
Maten er suveren, personalet er hyggelige og yter service. Restauranten har en sjarmerende og hyggelig atmosfære.
Til dessert valgte vi marengs med multer, en innertier som avsluttet et suverent måltid.
Unn deg en matopplevelse på Bryggeloftet og stuene

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anonym2011565
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din