Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelige lokaler som var”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 97
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige lokaler som var rene og pene, bestilte Bergens fiske suppe og Entrecôte. Suppen var meget bra, biffen kunne de gjort litt mer ut av men denne var også god. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, CatoSveum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 705)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 2 705 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig lunsj i ærverdige lokaler midt i Bergen sentrum. Koselig sted med hyggelige servitører, og moderat prissjikt. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

God mat, hyggelig atmosfære og trivelige ansatte.
Hadde en kjempegod lunsj her. Kan anbefales.
Kommer tilbake ved neste tur til Bergen. ;-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kurtparr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vi har vært turister i Bergen i 3 dager sammen med gode venner, og spist på denne restauranten 2 kvelder. Vi har testet både fisk og kjøtt måltider, alt var veldig bra, i tillegg fikk vi strålende service fra en av restaurantens servitører begge gangene.
Vi anbefaler restauranten !!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Retymnon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste noen nydelige og møre hjorte skanker. Servitøren hadde god kunnskap om mat og drikke. Kan anbefale stedet på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, HelgeANorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din