Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kompiser på middag”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 96
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kompisgjeng i 20 årene, meget bra mat og øl! Rask servering, kjekke servitører og gode priser! Takk for maten!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Inge H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 725)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 2 725 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Er du ute etter nydelig mat - best i byn - og servicenivå godt over gjennomsnittet er Bryggeloftet plassen å spise. Fantastisk plass med magisk stemning. Anbefales på det sterkeste - de er heldige de som får oppleve Bryggeloftet ☀️

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Malin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Som en familie på 4 spiste 12-åringen hvalbiff, 18-åringen bacalao, 41-åringen steibitt og 49-åringen fjellørret. Alle var strålende fornøyd, betjeningen var hyggelig og vinprisene gode. Vel verdt et besøk i Bergen :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 764idae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Uanmeldt ble vi varmt ønsket velkommen (korona) Bra meny og super servitør. Noe av den beste Entrecôte jeg noensinne har spist. Karamellpudding som avslutning var helt riktig Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Opedal2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe og rekesmørbrød med surdeigsbrød .
Hyggelig betjening.
Deilig lunsj i Bergen med stemning.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 494ingerlisem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din