Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MEGET BRA bekjentskap!”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 97
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 10. august 2020

Vi hadde et MEGET BRA bekjentskap med denne restauranten denne sommeren. Fikk GOD kompensasjon for en feilbestilling og kommer mer enn gjerne tilbake en annen gang!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, jonasg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 729)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 2 729 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020

Skulle på et døgns tur til Bergen og bestemte oss før vi reiste fra Larvik å bestille bord på Bryggerloftet.
Det ble en fantastisk opplevelse. Fra vi kom opp i 2 etg så var det en lun og god atmosfære i dette gamle bygget.
Vi fikk Dan som servitør og han var kunnskapsrik, visste hva service var og han var meget profesjonell.
Spiste både forrett og hovedrett og det smakte fortreffelig. Vinen var og av ypperste klasse.
Vi har reist mye i Europa og spist på gode restauranter,
Men reiser gjerne til Bergen igjen og tar da også turen tilbake til Bryggeloftet.
Tusen takk for en fin onsdagskveld til Dan og dere andre som jobber der.
Jens og Wenche

Anbefaler stedet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tille03
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Stort sett veldig bra...
Men hvalbiffen hadde for mye trevler selv om den var god! Til prisen her burde det imidlertid vært unngått!

Dato for besøk: august 2020
Takk, LarsogLiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Har hørt mye bra om dere, og tok turen med familien. Flere av oss bestilte fisk. Denne var stekt altfor mye, og grønnsakene var ihjelkokt. Et overpriset, smakløst og trist måltid. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, jorunnw442
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Vi ville gjerne oppleve et godt fiskemåltid i Bergen og gikk etter Tripadvisor. Vi fikk bord i første etasje og ble svært godt tatt i mot av en kjempehyggelig servitør. Vi fikk en god pinot noir og kveiten var utmerket. Nydelig tilbehør og vakkert lagt opp. Vi delte tilslørte Bergenspiker til dessert og de var nydelige! Vi koste oss og kommer igjen!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, olejohsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din