Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok ”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 17 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 97
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Lest mye bra om stedet, så ble litt skuffet. Vi var der en torsdag kveld og ventet en stund før vi ble plassert ved bordet. Vi hadde reservert bord i 2. etasje. Det tok lang tid før vi fikk bestilt. Vi bestilte begge hjorteskank. Kjøttet var veldig mørt, men veldig smakløst. Retten var god men ikke en smaksopplevelse som var verdt prisen. Vil si det var en helt vanlig restaurant, men ikke noe fantastisk smaksopplevelse eller service. Det beste med besøket var konfektkaken, den var nydelig. En midt på treet opplevelse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 591theah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 729)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 2 729 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Utmerket mat og meget god service fra servitørene. Dette er et meget hyggelig sted som anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2020
Takk, Per O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Her fikk vi veldig god service, og maten var god. Prisene var litt høye tatt i betraktning av hva du fikk. Koselige lokaler og alt i alt en god opplevelse!

Reinsdyr og fiskesuppa kan anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, MiaSki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Vi hadde et MEGET BRA bekjentskap med denne restauranten denne sommeren. Fikk GOD kompensasjon for en feilbestilling og kommer mer enn gjerne tilbake en annen gang!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, jonasg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Skulle på et døgns tur til Bergen og bestemte oss før vi reiste fra Larvik å bestille bord på Bryggerloftet.
Det ble en fantastisk opplevelse. Fra vi kom opp i 2 etg så var det en lun og god atmosfære i dette gamle bygget.
Vi fikk Dan som servitør og han var kunnskapsrik, visste hva service var og han var meget profesjonell.
Spiste både forrett og hovedrett og det smakte fortreffelig. Vinen var og av ypperste klasse.
Vi har reist mye i Europa og spist på gode restauranter,
Men reiser gjerne til Bergen igjen og tar da også turen tilbake til Bryggeloftet.
Tusen takk for en fin onsdagskveld til Dan og dere andre som jobber der.
Jens og Wenche

Anbefaler stedet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tille03
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

 

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din