Fantastisk god mat, gode drinker, hyggelige servitører og flott lokale. Anbefales på det sterkeste. 10/10.
336–340 av 3 504 anmeldelser
Meget god mat og eksellent service.
Pris i forhold til leveranse scorer meget høyt.
Bra bord og god atmosfære.
Tirsdag 26 juli 22.Hadde bestilt bor for meg og min datter. Ok betjening og ok mat. Men at bestillingene foregikk tre meter unna vårt bord, med en tlf som ringte så og si hele den tiden vi var der. Og i tillegg så snakket hun som tok i mot bestillingene så høyt, at vi fikk med oss ver eneste ord som ble sagt.
Hadde jeg visst dette, så hadde jeg valgt et annet sted å spise.
Dette ble ikke noen avslappende god opplevelse.
Det må nå gå ann å ta i mot tlf oppringing, i fra en plass.Slik at gjestene slipper å høre på en tlf som kimer i ett strekk og en person som snakker så høyt, at man hører alt som blir sagt.
Så også at det var mangen andre gjester som syntes dette var veldig forstyrrende.
Dette bør dere absolutt gjøre noe med. Blir ikke dette bedre, så går jeg heller en annen plass.
Mvh
Bjarne.
Vi hadde en hyggelig kveld med ypperlig service fra servitørene og nydelig mat. Vå servitør var flink til å følge opp gjestene og skape god stemning. Maten smakte fortreffelig. Kan anbefales
Fantastisk hyggelig aften på Bryggeloftet med nydelig mat og super service. Vår servitør var utrolig oppmerksom på alle «sine bord», serviceminded til fingerspissene og meget hyggelig. Ikke av de rimeligste stedene, men «value for money»! Vi kommer selvfølgelig tilbake neste gang vi er i Bergen.