“Julemiddag med magisk oppgjør :)”
Anmeldelse av Bryggeloftet & Stuene

Bryggeloftet & Stuene
Vurdert som nr. 14 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 19. desember 2023

Takk for god mat og ypperlig service :)
Vi ble meget godt tatt vare på og vi ble meget imponert over hvordan oppgjøret var klart til minste detalj med egne mapper med kvitteringer til hver enkelt - Fantastisk ! :)
TAKK til Eivind, kelneren vår.

GOD JUL ! Vi er tilbake neste år - Same procedure as last year.

Takk, Runereis

Anmeldt 19. desember 2023 via mobile enheter

To Utrolig hyggelige servitører, en mannlig og en ung jente.
Lutefisken var topp. Kan anbefale desserten, Flensburger

Takk, Lisbeth W
Anmeldt 18. desember 2023

Super juletallerken og svært gode blåskjell. Litt travelt, men vi satt godt skjermet. Tradisjonelt sted som leverer. Vi kommer gjerne tilbake.

Takk, Per M
Anmeldt 17. desember 2023

Nydelig mat og veldig hyggelig og oppmerksom servitør. Vi gleder oss alltid til en kveld på Bryggeloftet.

Takk, laisa660
Anmeldt 16. desember 2023

Bergens eldste restaurant er et koselig sted om masse «bergensmiljø». Lutefisken deres er av 1.klasse.

Takk, Voyager50355583267

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!