“Middag med familien 😍”

Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene er et tradisjonsrikt bergensk spisested beliggende midt på Bryggen. Stuene, stedets 1.etg., har et særpreget interiør med røtter tilbake til 1910. Bryggenloftet, restaurantens 2.etg. med utsikt mot Vågen og Fisketorget, er inndelt i større og mindre rom, og derfor også velegnet til små og store selskaper/grupper. A la carte menyen er rikholdig og variert, både for lunsj og middag, med bl.a. et stort utvalg av fisk og viltretter basert på tradisjoner i det norske kjøkken.
Anmeldt 6. september 2024

Fantastisk mat og god service 👍Maten kom veldig fort på bordet, både forrett, middag og dessert 👍😃Koselig restaurant.

Dato for besøk: september 2024
Takk, Global794455

Anmeldt 1. september 2024

Svært vellykket ettermiddag. Nydelige middagsretter i flotte omgivelser på Bryggeloftet. Vi var seks voksne og to barn. Minstebarnet er seks år og ble stukket av en veps på vei til restauranten. På forespørsel kom den vennlige servitøren med oppskåret sitron som hjelp minstejenten mye da en skive sitron ble lagt på stikket. Fantastisk kjekt sted med utrolig god mat, flott service og vennlig personale. Vi kommer tilbake.

Takk, Trude M
Anmeldt 1. september 2024

Veldig god mat og flinke servitører. Lokalene er intime og veldig koselig. Alt i alt en perfekt kveld med familien. Kan og bør oppleves.

Takk, Arne S
Anmeldt 26. august 2024

Nydelig middag med dessert og kaffe og fyrverkeri for bursdagsbarnet helt fantastisk vi koste oss veldig. Topp service

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Bente I
Anmeldt 24. august 2024

Utrolig god mat og fantastisk service. Jeg har vært på Bryggeloftet flere ganger med venner, familie og i forbindelse med jobb. Anbefales

Takk, lucia l

Reisende som så på Bryggeloftet & Stuene, så også på

Har du vært i Bryggeloftet & Stuene? Del dine erfaringer!