“Top notch - god mat, god service! 🤩👍”
Anmeldelse av Café Norge

Café Norge
Vurdert som nr. 76 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Alltid like bra mat og opplevelse - og, sansynligvis et av de fineste hoteller jeg har vært på i Norge. 😊👍
Maten smakte fortreffelig på vårt besøk - anbefales!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Terkna
Zane Tomase, Owner på Café Norge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2024

2024 av 122 anmeldelser

Anmeldt 17. mai 2023 via mobile enheter

Koselig cafe med god vin, drinker og den beste salaten i byen! Vi feiret også 28 som kjærester og fikk en nydelig tallerken med søtsaker.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Torill M

Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Hamburger med søt fries er magisk godt. Fine omgivelser, hyggelig service, restauranten ligger i hjertet av Bergen by.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Linda R

Anmeldt 25. februar 2023 via mobile enheter

Lunsj med familien. Vi kjøpte kyllingsalat og burger. Flere reagere på mengden salt i maten.

Vi var der i 12 tiden og musikken var så høy at det var utfordrerne å føre en samtale rundt bordet.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, amalieRo

Dear sir/madam,
thank you so much for taking the time and writing your feedback!
We have come a long way and improved on our service and on our menu, so hope to see you again in Cafe Norge soon, so we can show you how great we really are! :)

Zane & The Cafe Norge Team

Anmeldt 11. januar 2023

Vi var 15 personer i anledning en fødselsdag. Bordet var pent pyntet da vi kom og maten klar (bestilt på forhånd). Veldig hyggelig og oppmerksom personale. God atmosfære gjennom hele besøket - vi er superfornøyde og kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, anneline2023

Reisende som så på Café Norge, så også på

Har du vært i Café Norge? Del dine erfaringer!