Vi var en gruppe på 12 stk som skulle spise middag før vi skulle videre på en bryllupsfest. Derfor hadde vi gitt beskjed om at vi måtte gå seinest 2030. Vi var der åpningshelgen og vi visste at det var en sjanse å ta, men vi regnet med at restauranten hadde helgardert seg ved å ha ekstra bemanning.
I og med at vi var så mange så hadde vi på forhånd bestilt forretter og hovedretter og det var sendt liste over hvem som skulle betale parvis. Vi hadde bordreservasjon kl 1730 og regnet ikke med at restauranten var full på det tidspunktet en lørdagskveld.
Restauranten var nærmest tom da vi kom, men det tok over 30 min før vi fikk drinkene våre. Enkelte av ingrediensene måtte hentes et annet sted. Noen av vinene hadde de ikke enda..Vi fikk god tid til å se oss rundt og restauranten har flott interiør.
Vi fikk en liten smakerett som smakte nydelig, listen var tydelig satt høyt. Forretten med vaktel og risotto var også veldig god, den ble servert i en to etasjers tallerken. Litt uvant måte å bli servert på, veldig gøyt, men ikke så praktisk.
Kamskjellene som var tilberedt a la ceviche var litt skuffende.
Hovedrettene ankom og andebrystet smakte fortreffelig, mens kalvekjøttet var overraskende lite mørt. Enkelte av oss rakk nesten å bli ferdig med hovedretten før vinen ankom..Vi ble ikke spurt om vi ønsket mer å drikke.
Da vi skulle betale så hadde de tydelig problemer med kassasystemet, enda vi hadde oppgitt hva vi skulle spise og hvem som skulle betale samlet så klarte de ikke å få regningene klare i tide..Viner var byttet ut med dyrere viner på regningen. Vi ga beskjed flere ganger om at vi måtte gå for å rekke bryllupsfesten, men selv etter at en "it-ekspert" kom for å fikse med kassen tok det uendelig lang tid og vi ble over 20 min forsinket fra restauranten enda vi spurte etter regningen i god tid.
Vi fikk ingen reduksjon i pris trass i mange små klare feil.
I utgangspunktet virker dette som en veldig bra restaurant, og vi forstår at det var åpningshelgen.. men nettopp fordi det var åpningshelgen så burde man ha vært ekstra mange på jobb og kanskje forutsatt en del av problemene vi opplevde.
Restauranten har stort potensiale, men lider nå av "barnesykdommer". (Vi tok direkete kontakt med hotellet og klagde, men fikk kun en proforma beklagelse)