Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En stor skuffelse!”
Anmeldelse av Restaurant Nova

Restaurant Nova
Vurdert som nr. 192 av 475 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 30 - USD 80
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 17. desember 2018

Jeg hadde invitert til 30 års dag, og ønsket å ha en storslått feiring med den nærmeste familie.
Valget falt på restaurant Nova, som er tilknyttet Bergens eneste 5-stjerners hotell. Derfor var nok forventningene også skyhøye.

Vi fikk ett koselig bord, i et av rommene lenger inn i lokalene. For ett flott lokale!
Har vært mange ganger på den gamle Hotell Norge, som det en gang het, før det var pusset opp. Det føltes like storslaget ut som den gang, men mye mer designriktig (tidsriktig) og elegant. Atmosfæren var det ingenting å si på.

Dessverre så virket betjeningen litt uerfaren vedrørende spørsmål om maten, og det tok tid for å få hjelp og tilbakemeldinger på spørsmål vi satt med. Men vi fikk hjelp til gode anbefalinger av vin og drikke til maten.
Skulle svært gjerne ha hatt mye bedre service og en servitør som så når det begynte å bli tomt i glassene. Det var langt i fra full sal, men vi måtte vente lenge før det kom noen vi kunne bestille hos. Vi ventet 15 min på noen få kopper med kaffe, og vi følte oss litt glemt.

Den største skuffelsen var hovedretten som jeg fikk. Jeg bestilte kveite. Denne er ikke til å anbefale. Jeg synes en slik flott råvare som dette, skal tale for seg selv! Fisken var en smule overstekt, som gjorde at den oppleves tørr. Tilbehøret som kom med var potetmos og stekesky, toppet med skiver av trøffel. Ved siden av kom ett lite fat med rotgrønnsaker.
Dessverre var skyen altfor salt! Potetmosen inneholdt altfor mye hvitløk, så smaken av fisken og trøflene forsvant helt. Hele retten ble veldig mektig, noe som gjorde at jeg ikke klarte å spise opp. Dette gjorde at middagen ble en stor skuffelse.
De som hadde bestilt hjort og rein, hadde en bedre opplevelse.

Ellers var det god dessert og forrett, noe som løftet opplevelsen litt.

Raskt oppsummert så traff dessverre ikke denne flotte restauranten forventningene mine. Det som skulle være en flott feiring, ble overskygget av dårlig mat og dårlig service.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Jennylyn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Restaurant Nova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Jennylyn,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss! Bare slik kan vi bli bedre.
I en travel julebordsesong, blir det dessverre ofte litt lenger ventetid enn ellers.
Vi er enig med deg i at en så flott råvare som kveite, bør få tale for seg selv. Det er synd å høre at du synes den forsvant til fordel for tilbehøret, og at det var litt for mye mat. Men så bra at forretten og desserten falt i smak, og at dere fikk gode vin- og drikkeanbefalinger til maten.
Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 26 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018

Hadde store forventninger til denne nye og flotte restauranten. For noen flotte lokaler. Moderne og smakfullt til fingerspissene. Vi fikk servert en 3 retters meny. Jeg vil særlig trekke frem den fantastiske hovedretten som var hjort. Sjelden smakt noe så godt og mørnet kjøtt. Hadde forventet litt bedre service, hvor kelnerne hadde lagt merke til når vinglassene var tomme. Hadde også forventet at de serverte kvinnene først. Men de var blide og hyggelige alle kelnerne. De virket ikke stresset selv om det var fullt i lokalene. Men alt i alt en flott opplevelse. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kristinskjoldq
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Restaurant Nova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Kristin,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Restaurant Nova! Veldig hyggelig å høre at dere hadde en fin middagsopplevelse hos oss, og at du er så begeistret for lokalene våre.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Veldig god mat og super service. Vin anbefalingen av både rød og hvitvin falt i smak. Forrettene Sjøkreps, Vaktel og Avokado smakte alle veldig godt. Spennende garnityr. Hovedrettene Torsk, Kveite og Hjort smakte også veldig godt. Torsken utmerket seg spesielt. Epleterte, Lime Ganache og Rispudding var spennende og gode. Dyktige servitører, god vin og velsmakende mat gjør at denne restaurant opplevelsen får score svært bra. Og vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Restaurant Nova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei Nina,
Tusen takk for utrolig hyggelige ord, og for at du tok deg tid til å vurdere Restaurant Nova! Det setter vi stor pris på. Veldig kjekt å høre at du var så fornøyd med både maten og servicen.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake snart!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Dette var bra! Smakfull mat og god service. For å starte med høydepunktet som var torsken....beste hovedretten jeg har smakt på lenge. Forretten kom nesten opp i samme klasse, bra kjøkken og godt vinutvalg uansett. Kommer garantert tilbake for dette var en positiv overraskelse

Dato for besøk: november 2018
Takk, Cruiser430366
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Restaurant Nova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei,
Tusen takk for utrolig hyggelige ord, og for at du tok deg tid til å vurdere Restaurant Nova! Det setter vi stor pris på. Veldig kjekt å høre at du var så fornøyd med både maten og servicen.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Vi forsøkte ulike forretter og hovedretter, og er meget fornøyd med alle rettene. God service med tilgjengelig og dyktig servitør gjennom hele middagen. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, mariabU4691FN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Restaurant Nova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Hei Maria,
Tusen takk for fine ord og for at du tok deg tid til å vurdere restaurant Nova på Hotel Norge by Scandic! Det setter vi stor pris på!
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Nova, så også på

 

Har du vært i Restaurant Nova? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.