“Nydelig mat i flott atmosfære”
Anmeldelse av Spisekroken

Spisekroken
Vurdert som nr. 13 av 594 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Velkommen til Spisekroken! Spisekroken ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler. Menyen vår endres ofte og vi henter våre råvarer fra dyktige norske leverandører.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Stopper opp utenfor Spisekroken en mandag kveld på forretningsreise til Bergen. Spiste kalv fra Sogn med oksehalesaus og en ostekake med kirsebærsorbet. Hva kan jeg si? Kjempegodt! Kalven smeltet nesten på tungen. Tilbehøret var genialt. Og desserten en perfekt avslutning. Anbefales på det sterkeste!

3  Takk, torsteins775

Anmeldt 6. november 2018

Familiemiddag. Vi valgte 3 retters menyen med vinpakke. Smakfull mat og virkelig god vin. Hyggelig betjening og god service. Kan anbefales.

1  Takk, Ossa24
Anmeldt 6. november 2018

Veldig synd at en fantastisk matopplevelse blir hele tiden avbrutt av en elendig servitør. Vi opplevde at servitøren gjorde alle feil i boken, avbrøt taler og opptrådde regelrett frekt og uprofesjonelt.
Maten er verd det hvis du kan finne deg i dårlig service! Men siden jeg ikke kan gi vurdering for annet enn helheten, så blir det altså 3 stjerner. Skal du ha godopplevelsen - gå et annet sted.

Takk, LineSele
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Spiste smalahove sammen med venner. Fint tilberedt med korrekt tilbehør og servert rykende varmt, som det skal være. Juleøl og akevitt som følge hører med.

1  Takk, olava2013
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig spennende meny med lokale råvarer. Lyne lokaler og hyggelig servering. Du kommer ikke til å angre.

1  Takk, mortenf794

Reisende som så på Spisekroken, så også på

Har du vært i Spisekroken? Del dine erfaringer!