“Fantastisk smaksopplevelse”

Vurdert som nr. 12 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Velkommen til Spisekroken! Spisekroken ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler. Menyen vår endres ofte og vi henter våre råvarer fra dyktige norske leverandører.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat! Vi bestilte alle trippelmenyen og den var litt av en smaksopplevelse! Og til den prisen!! Vi ble alle gode og mette og satt igjen med en følelse av å få svært god valuta for pengene. Trippelmenyen kan pares med en vinpakke og en juspakke om man skulle ønske noe alkoholfritt. Begge kan anbefales. Om du av en eller annen grunn ikke ønsker trippelmenyen, vil jeg anbefale jordskokksuppen til forrett og karamellkremen til dessert! Det var uten tvil det beste på menyen. Veldig hyggelig personale, men kanskje en smule stresset. Uansett var dette en fantastisk opplevelse og anbefales på det sterkeste!

1  Takk, matildawoldd

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

For en smaksopplevelse! Trippelmenyen falt virkelig i smak! Hyggelig personale og koselig restaurant. Alt var perfekt :-)

1  Takk, 678ritak
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelige servitører🤩 gode smaker og gode porsjoner. Artig sak med 3 små retter og 3 små drikke til, både forrett og dessert kunne bestilles slik. Takk for ein hyggelig opplevelse til ein grei pris🥰

1  Takk, Luddi1
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Spiste et nydelig måltid på denne lille og intime restauranten. Akevittplanken falt i smak som forrett for mannen i selskapet, selv falt jeg for kongekrabbe. Begge deler helt nydelig. Kalv til hovedrett, også kjempegodt. Og nydelig anbefalt vin. Egentlig mette, men valgte likevel sjokolademousse til dessert. Angrer ikke. Hyggelig betjening også. Anbefales.

2  Takk, 526hildes
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

3 retters meny er så absolutt verdt hver eneste lille krone! Fantastisk godt måltid, med unike smaks sammensetninger servert av en super hyggelig kelner. Vi skal tilbake😊

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 513maritab

Reisende som så på Spisekroken, så også på

Har du vært i Spisekroken? Del dine erfaringer!