Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Spisekroken

Spisekroken
Vurdert som nr. 13 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Velkommen til Spisekroken! Spisekroken ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler. Menyen vår endres ofte og vi henter våre råvarer fra dyktige norske leverandører.
Anmeldt 17. juli 2020

Meget god trippelmeny, meget god service og hyggelige restaurant. Prisen var meget akseptabel ift kvaliteten. Den eneste negative er at bordene står meget tett sammen i disse Korona tider

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 015)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 1 015 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat! Vi bestilte alle trippelmenyen og den var litt av en smaksopplevelse! Og til den prisen!! Vi ble alle gode og mette og satt igjen med en følelse av å få svært god valuta for pengene. Trippelmenyen kan pares med en vinpakke og en juspakke om man skulle ønske noe alkoholfritt. Begge kan anbefales. Om du av en eller annen grunn ikke ønsker trippelmenyen, vil jeg anbefale jordskokksuppen til forrett og karamellkremen til dessert! Det var uten tvil det beste på menyen. Veldig hyggelig personale, men kanskje en smule stresset. Uansett var dette en fantastisk opplevelse og anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, matildawoldd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

For en smaksopplevelse! Trippelmenyen falt virkelig i smak! Hyggelig personale og koselig restaurant. Alt var perfekt :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 678ritak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelige servitører gode smaker og gode porsjoner. Artig sak med 3 små retter og 3 små drikke til, både forrett og dessert kunne bestilles slik. Takk for ein hyggelig opplevelse til ein grei pris

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Luddi1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Spiste et nydelig måltid på denne lille og intime restauranten. Akevittplanken falt i smak som forrett for mannen i selskapet, selv falt jeg for kongekrabbe. Begge deler helt nydelig. Kalv til hovedrett, også kjempegodt. Og nydelig anbefalt vin. Egentlig mette, men valgte likevel sjokolademousse til dessert. Angrer ikke. Hyggelig betjening også. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 526hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spisekroken, så også på

 

Har du vært i Spisekroken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din