Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et sammensatt måltid av nydelige smaker”
Anmeldelse av Spisekroken

Spisekroken
Vurdert som nr. 11 av 447 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Velkommen til Spisekroken! Spisekroken ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler. Menyen vår endres ofte og vi henter våre råvarer fra dyktige norske leverandører.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

I en forsinket feiring av vår fars 75 årsdag inviterte jeg og min søster ham og våre partnere på en opplevelse i form av et godt måltid. For et selskap på seks personer skuffet ikke Spisekroken. Tre forretter satt stemningen for det som videre fulgte. Disse var delikat tilberedt og smakte nydelig hver og en. Vinen satt til traff perfekt. Hovedretten var raus og elegant. Avslutningen med tre desserter, hvor hver av dem hadde følge av en tilpasset dessertvin, ble reneste fyrverkeriet. Superlativene satt løst rundt bordet under måltidet, og kvelden var vellykket. Vi søstre fikk absolutt gitt vår far og resten av følget en god opplevelse, som vi antar det vil bli snakket om ved flere anledninger.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Elma-engel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 008)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 1 008 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Meget god trippelmeny, meget god service og hyggelige restaurant. Prisen var meget akseptabel ift kvaliteten. Den eneste negative er at bordene står meget tett sammen i disse Korona tider

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat! Vi bestilte alle trippelmenyen og den var litt av en smaksopplevelse! Og til den prisen!! Vi ble alle gode og mette og satt igjen med en følelse av å få svært god valuta for pengene. Trippelmenyen kan pares med en vinpakke og en juspakke om man skulle ønske noe alkoholfritt. Begge kan anbefales. Om du av en eller annen grunn ikke ønsker trippelmenyen, vil jeg anbefale jordskokksuppen til forrett og karamellkremen til dessert! Det var uten tvil det beste på menyen. Veldig hyggelig personale, men kanskje en smule stresset. Uansett var dette en fantastisk opplevelse og anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, matildawoldd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

For en smaksopplevelse! Trippelmenyen falt virkelig i smak! Hyggelig personale og koselig restaurant. Alt var perfekt :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 678ritak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelige servitører gode smaker og gode porsjoner. Artig sak med 3 små retter og 3 små drikke til, både forrett og dessert kunne bestilles slik. Takk for ein hyggelig opplevelse til ein grei pris

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Luddi1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spisekroken, så også på

 

Har du vært i Spisekroken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din