Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Spisekroken

Spisekroken
Vurdert som nr. 11 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Velkommen til Spisekroken! Spisekroken ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler. Menyen vår endres ofte og vi henter våre råvarer fra dyktige norske leverandører.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Spiste her for noen siden, og ga da full pott på ratingen. Hadde derfor store forventninger til vårt neste besøk, som dessverre ikke ble innfridd. Menyen ser ut til å inneholde en del av det samme som sist, og det er helt greit. Men kvaliteten var langt fra den samme som sist, hverken på mat eller service.
Den ene servitøren serverte konsekvent lunket vann, hos den andre fikk vi kaldt vann med isbiter. De fleste i vårt følge valgte signaturretten gourmetkalv, men den var langt fra mør. Selv ikke biffkniv hjalp på kjøttet. Jeg gikk heldigvis for geitekillingen, og den var veldig mør og smakte helt fortreffelig. Men dessertvalget mitt, sjokolademousse, ble en begredelig affære. Det var ikke mye som minnet om mousse her, men tvert i mot gammel seig sjokoladekake. Dette holder bare til en sterk treer. Alle kan ha en dårlig dag, og håper det var tilfelle for Spisekroken denne dagen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 007)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 1 007 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat med en koselig og intim atmosfære. Vil anbefale stedet til både familie og venner:)))

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, erikronnestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Par som feirer bryllupsdag. Mye for pengene! Finnes bedre restauranter, men med tanke på atmosfære, service, pris og smaker så var dette svært bra. Kjørte trippel meny med vinpakke. Helt topp. Favoritter var skogsoppsuppe, kalv og karamell krem med rabarbra.
Flere gode viner som du ikke finner på menyen (amarone etc).
Lun og god atmosfære. Book bord og be om vindusplass.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, FamilienLockert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

I en forsinket feiring av vår fars 75 årsdag inviterte jeg og min søster ham og våre partnere på en opplevelse i form av et godt måltid. For et selskap på seks personer skuffet ikke Spisekroken. Tre forretter satt stemningen for det som videre fulgte. Disse var delikat tilberedt og smakte nydelig hver og en. Vinen satt til traff perfekt. Hovedretten var raus og elegant. Avslutningen med tre desserter, hvor hver av dem hadde følge av en tilpasset dessertvin, ble reneste fyrverkeriet. Superlativene satt løst rundt bordet under måltidet, og kvelden var vellykket. Vi søstre fikk absolutt gitt vår far og resten av følget en god opplevelse, som vi antar det vil bli snakket om ved flere anledninger.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Elma-engel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Meget god trippelmeny, meget god service og hyggelige restaurant. Prisen var meget akseptabel ift kvaliteten. Den eneste negative er at bordene står meget tett sammen i disse Korona tider

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spisekroken, så også på

 

Har du vært i Spisekroken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din