“Middag med familie”

Vurdert som nr. 12 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Velkommen til Spisekroken! Spisekroken ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler. Menyen vår endres ofte og vi henter våre råvarer fra dyktige norske leverandører.
Anmeldt 11. september 2020

Et hyggelig måltid i et spennede lokale. God mat og god service. Nødvendig å bestille bord på forhånd på en søndag kveld.

2  Takk, Tore B

Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Restauranten er liten og intim, og vi fikk et hyggelig tomannsbord i hovedrestauranten. Det er også noen bord i underetasjen, men det er mye hyggeligere å sitte oppe.
Vi valgte den faste menyen med tre retter, først tre små forretter, så hovedretten som var kalv, og til slutt tre små desserter. En morsom måte å komponere menyen på. Kalven var nydelig, mør og velsmakende og med godt tilbehør og garnityr. Av forrettene var jordskokksuppen best, de andre to var kanskje mer originale enn gode. Dessertene smakte alle utmerket.
Vår hyggelige servitør var akkurat passe oppmerksom og forklarte rettene på en grei måte.
Alt i alt en vellykket kveld.

1  Takk, Bjuldal
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde middag før 22 personer i samband med en konfirmasjon. Brukte deres selskapslokaler.
Fantastisk miljø, service og mat.

1  Takk, JeanetteU16
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Dette var en flott opplevelse. Spennende og gode forretter og både kalv og geitekillingen smakte fortreffelig. Det samme gjaldt desserten. Hyggelig betjening..

1  Takk, StnErik
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var et følge på 5 voksne og 5 barn som skulle kose oss med et godt måltid i Bergen.
Restauranten har ingen barnemeny, men ved booking av bord sa de at de kunne lage noe pasta, pølse etc.
Da vi satt ved bordet og skulle bestille, fortalte de at alle fem barna måtte velge det samme. Det var ikke noe stort problem, da alle fem barna uansett ville ha det samme - men det vitner ikke om en restaurant som ønsker barn blant kundene sine.

Jeg bestilte kalv, som jeg i ettertid har blitt fortalt at er restaurantens signaturrett. Denne var det veldig lite smak på, så den forsvarer ikke i det hele tatt den høye prisen på nærmere 400 kr.
Av alkoholfritt øl hadde de dårlig utvalg.

Vår servitør var pent og stramt antrukket, men det virket ikke som hun likte å servere oss - det var aldri en antydning til smil å spore. Barna var hun nesten litt uhøflig ovenfor.

Noen av barna og en av de voksne bestilte eplejuice - og her var de svært gnitne. 1/3 av glasset ble fylt opp. Jeg bemerket dette ved andre runde, og da ble servitøren litt flau og fylte opp mer.

I en by som Bergen er det så mange gode restauranter å velge blant, min anbefaling er å velge noe annet enn Spisekroken.

2  Takk, Erlend S

Reisende som så på Spisekroken, så også på

Har du vært i Spisekroken? Del dine erfaringer!