Vi var et følge på 5 voksne og 5 barn som skulle kose oss med et godt måltid i Bergen.
Restauranten har ingen barnemeny, men ved booking av bord sa de at de kunne lage noe pasta, pølse etc.
Da vi satt ved bordet og skulle bestille, fortalte de at alle fem barna måtte velge det samme. Det var ikke noe stort problem, da alle fem barna uansett ville ha det samme - men det vitner ikke om en restaurant som ønsker barn blant kundene sine.
Jeg bestilte kalv, som jeg i ettertid har blitt fortalt at er restaurantens signaturrett. Denne var det veldig lite smak på, så den forsvarer ikke i det hele tatt den høye prisen på nærmere 400 kr.
Av alkoholfritt øl hadde de dårlig utvalg.
Vår servitør var pent og stramt antrukket, men det virket ikke som hun likte å servere oss - det var aldri en antydning til smil å spore. Barna var hun nesten litt uhøflig ovenfor.
Noen av barna og en av de voksne bestilte eplejuice - og her var de svært gnitne. 1/3 av glasset ble fylt opp. Jeg bemerket dette ved andre runde, og da ble servitøren litt flau og fylte opp mer.
I en by som Bergen er det så mange gode restauranter å velge blant, min anbefaling er å velge noe annet enn Spisekroken.