Hadde en hyggelig kveld, med god mat, drikke og service.
Anbefaler RåBar som en smaksrik start på kvelden.
Hadde en hyggelig kveld, med god mat, drikke og service.
Anbefaler RåBar som en smaksrik start på kvelden.
Kjære gjest,
Vi takker så mye for hyggelig tilbakemelding. Det betyr veldig mye for oss. Det er ekstra kjekt å lese at dere satt pris på vårt nye konsept med RÅbar. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Med vennlig hilsen gjengen på Cornelius.
198–202 av 1 493 anmeldelser
Flott kveld i sjøkanten med utsøkte rettar frå havet ledsaget av smakfull vinpakke!
Hyggelig båttur i for og etterkant av besøket satte en ekstra spiss på kvelden!
Kjære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss å høre at dere var fornøyd med feiringen på Holmen. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Med vennlig hilsen gjengen på Cornelius
Ville overraske min søster med lunch og bestilte bord på Mail på Cornelius ca. 2-3 dager før. Fikk hyggelig tilbakemelding om at vi var hjertelig velkommen.
Etter en planlagt fisketur .... var det tid for lunch . Da vi ankom brygga på Cornelius ble min søster helt månebedotten. Å GUUUU SKAL VI SPISE HER? Hun hadde vært der på julebord men aldri i strålende sol og varme. Hun ble kjempe glad❤️ Lunchen var dagens fiskesuppe med brød og selvfølgelig hvitvin.
Vi fikk champagne før maten og hadde en utrolig hyggelig stund. Det var over 23 grader den dagen , så ett bad måtte til . Enkelt å komme seg på land igjen med trappen
Vi skal snart ut igjen og da blir det med flere av familien ❤️
Kjære Ann Elin,
Vi setter stor pris på din tilbakemelding. Det betyr mye for oss! Vi ønsker hele familien hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Mvh hilsen teamet på Cornelius
Spiste lunsj 3 retters. Anbefaler RÅbar som forrett. Du får en introduksjon i ulike typer skjell/ kråkeboller/ annet som er mulig å spise rått fra sjøen, deretter smaker du på det som blir vist - nam!
Egenprodusert sider til forrett, samt god vin og dessertvin som passer veldig godt med maten. Positivt og hjelpsomt personell. Transport til og fra var uten noe problem.
Kjære gjest,
Vi setter stor pris på din tilbakemelding, og det gleder oss å lese at dere hadde en flott kveld på Holmen. Ekstra kjekt er det å høre at dere satt pris på vårt nye konsept med RÅbar. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Mvh teamet på Cornelius
Dette ble en uforglemmelig lunch med en fantastisk båt tur i ett nydelig vær. Lunchen var nydelig og servicen god.
Kommer gjerne tilbake
Kjære Bente,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss å høre at dere var så fornøyd med besøket på Holmen. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Med vennlig hilsen teamet på Cornelius