Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Matopplevelse i havgapet”

Cornelius Sjømatrestaurant
Vurdert som nr. 14 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 62 - USD 84
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne lokaler. Restauranten ligger idyllisk til, helt i sjøkanten, på Holmen like utenfor Bergen. Her legger sjarken til kai med dagens fangst, og dykkerne kommer opp med de flotteste råvarer. De ansatte på Cornelius er profesjonelle til fingerspissene, men likevel uformelle og tjomslige. Her får du vite hva du har på tallerken og hvor råvarene kommer fra. Inspirert av dagens vær tilbyr vi vår berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet. Tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Båten har avreise fra Dreggekaien
(skur 8, vis a vis Radisson Blu Hotel og Clarion Collection Hotel Havnekontoret) Avgang fra Dreggekaien: kl. 18.00 Retur fra Holmen: kl. 22.30 Når den faste avgangen er fullbooket, setter vi opp avganger kl. 17.00 og kl. 19.00. Om sommeren har vi også faste lunsjavganger, torsdag til lørdag Avgang fra Dreggekaien: kl. 11.30 Retur fra Holmen: kl. 14.00 Store, varme og trygge båter bringer dere frem og tilbake, uansett vær. Turen tar 25 minutter fra Bryggen. Det er også mulig å ankomme restauranten i egen båt eller bestille private charterturer utenom de faste avgangene. Vi henter og returnerer gjestene til ønsket kai i nærheten av Bergen. Cornelius har også egen landingsplass for helikopter.
Anmeldt 24. juli 2020

Dette var en flott opplevelse fra vi gikk på fergen og til vi ankom Bryggen igjen. Meget hyggelig personale, utrolig god mat og avslappet stemning!

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, annetteron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 334)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

104108 av 1 335 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Vi ble hentet av båt på bryggen i Bergen i nydelig vær. Fikk vindusbord og bestilte skalldyrstårn med alt fra kreps/østers/laks/ reker etc. Alt var nydelig satt opp og servert. Maten var meget god med nydelige smaker. Fikk god informasjon om hva som ble servert fra hyggelig personale. I tillegg fikk vi oppleve en nydelig solnedgang før båten tik oss tilbake til Bryggen i Bergen. Kan anbefale denne restauranten til alle som vil ha en spesiell opplevelse i tillegg til nydelig sjømat.

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
2  Takk, aarsundtone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Fantastisk på alle måter. Vi var også heldige med været men hit kan du reise for opplevelsen, i all slags vær. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, Skoelv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Fra du setter føttene på båten på UNESCO verdensarven Bryggen i Bergen til du får en slurk av dessertvinen er opplevelsen av å være på Cornelius komplett. Både hva gjelder mat, kunnskap, viner og opplevelser er dette verdt å oppleve.

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, thorstein2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Restaurant_Bergen, General Manager på Cornelius Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære Thorstein,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Det betyr veldig mye for oss. Vi ønsker hjertelig velkommen også ved neste anledning.

Med vennlig hilsen gjengen på Holmen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Ypperlig beliggenhet, behagelig båttur, nydelig mat, god service og lun stemning!!

Menyen var variert og hver rett var en ny kulinarisk opplevelse av ypperste klasse!!

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, mwO6317NY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Restaurant_Bergen, General Manager på Cornelius Sjømatrestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære gjest,

Så hyggelig å høre at dere hadde en fantastisk opplevelse på Cornelius! Det betyr utrolig mye for oss. Takk for besøket, og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen teamet på Holmen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cornelius Sjømatrestaurant, så også på

 

Har du vært i Cornelius Sjømatrestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din