Vi hadde bestilt en fem retters meny, og antok at det var mulig å bestille RÅbar konseptet når vi ankom stedet. Servitøren undersøkte det for oss og opplyste om at det nå var for sent da de hadde startet presentasjonen. Vi hadde knapt satt oss ned når vi rettet forespørselen. Likevel så mente hun at det kanskje var mulig å få til underveis etter at foredragene var ferdige og hvis det var noe mat igjen. Vi fikk aldri en update på det under vårt 4 timers opphold der. Legger også til at vi fikk ny servitør minst 3 ganger under besøket. Rettene ble ikke presentert, og servitørene forsvant med en gang maten ble plassert på bordet og før vi fikk muligheten til å spørre. Skal legge til at den siste servitøren, en som nettopp hadde tatt fagbrev, var veldig hyggelig og oppmerksom på slutten av oppholdet - husker dessverre ikke hva hun het. Hun beklaget for den manglende presentasjonen og sørget for at vi fikk 100 kr i avslag per meny.
Nå over til maten; på et sjømat sted som dette så hadde jeg forventet litt flere innslag av skalldyr og ikke bare rene fiskeretter, bestående av enkle hvite (hverdagslige) fisketyper og en lakserett. Turene våre innom ferskvarediskene på Fiskebryggen/torget viser at det finnes langt flere alternativer av fisk å velge mellom enn de som ble servert her. Selvom jeg ikke hadde bestilt skalldyrsfatet så syns jeg at det er innenfor med litt flere innslag eller en kombinasjon. Eneste unntaket var krabben blandet med mascarponekrem - som smakte utmerket.
Alt i alt så smakte maten, vi hadde et fint bord med utsikt, og stemningen var god. Men til den prisen man betaler så er forventningen litt annen. Vil si at den lille prikken over i’en mangler til at det blir full pott.