Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sjømat!”

Cornelius Sjømatrestaurant
Vurdert som nr. 14 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 65 - USD 88
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne lokaler. Restauranten ligger idyllisk til, helt i sjøkanten, på Holmen like utenfor Bergen. Her legger sjarken til kai med dagens fangst, og dykkerne kommer opp med de flotteste råvarer. De ansatte på Cornelius er profesjonelle til fingerspissene, men likevel uformelle og tjomslige. Her får du vite hva du har på tallerken og hvor råvarene kommer fra. Inspirert av dagens vær tilbyr vi vår berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet. Tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Båten har avreise fra Dreggekaien
(skur 8, vis a vis Radisson Blu Hotel og Clarion Collection Hotel Havnekontoret) Avgang fra Dreggekaien: kl. 18.00 Retur fra Holmen: kl. 22.30 Når den faste avgangen er fullbooket, setter vi opp avganger kl. 17.00 og kl. 19.00. Om sommeren har vi også faste lunsjavganger, torsdag til lørdag Avgang fra Dreggekaien: kl. 11.30 Retur fra Holmen: kl. 14.00 Store, varme og trygge båter bringer dere frem og tilbake, uansett vær. Turen tar 25 minutter fra Bryggen. Det er også mulig å ankomme restauranten i egen båt eller bestille private charterturer utenom de faste avgangene. Vi henter og returnerer gjestene til ønsket kai i nærheten av Bergen. Cornelius har også egen landingsplass for helikopter.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Etter en kort båtur kom vi frem til Cornelius og blir mødt av blid og hyggelig betjening. Cornelius har en fantastisk beliggenhet helt nede i sjøkanten. Maten er helt fantastisk.

Dato for besøk: august 2020
Takk, pers870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 370)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

119123 av 1 370 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Herlig med båttur til Cornelius og deilig lunsj med nydelig vin. Kan anbefales på det varmeste. Været viste seg fra den gode side fra regn når vi dro til skyer og solskinn. Veldig hyggelig personale som kunne sitt fag - både om mat og vin.

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, karistorksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Utrolig flott sted med nydelig beliggenhet og godt konsept. Det er kjekt med båttur til og fra også. Servicen er ok+ , men bærer preg av litt utfordringer med logistikken, hektiske, unge servitører og noe manglende kunnskap og timing. Så til den viktigste grunnen til en dårlig karakter: selv om dette er en sjømatrestaurant, bør de i 2020 klare å levere et vegetaralternativ for oss som er med i selskap. Vi var i rund dag med familie, og hadde på forhånd sjekket at det gikk greit med et vegetaralternativ til en av oss. Vi fikk lovet at dette gikk greit i forkant, men ble dessverre veldig skuffet. Som servitøren sa selv under presentasjonen av den ene retten: "og til deg som har fått vegetar, har du fått det samme som de andre minus fisk og dobbelt med garnityr". Det vil si at i steden for fisk var det en halv løk og et par salatblader ekstra e.l. gjennom hele 5-retteren. Det er dessverre ikke godkjent som vegetarmeny og trekker veldig ned for helhetsopplevelsen. På en slikt sted bør man kunne forvente bedre.... Veldig synd, for jeg kunne tenke meg å besøke stedet flere ganger, men da må det være mulig å få mat på høyde med prisen - for alle.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, heidims333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi bestilte Meteorologisk tårn oppgradert m/hummer.
En fantastisk god mat-opplevelse, servert med gode viner som passet utmerket til sjømaten.
Servitører var veldig engasjerte og entusiastiske med god informasjon om de forskjellige retter og viner. Fikk også omvisning på restauranten med vinkjeller og "sjø-tanken".
Gleder oss til neste besøk, for dette vil vi gjerne gjenta.

Dato for besøk: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, 9lsHa62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i fantastiske omgivelser. Vi spiste en fem retters bestående av både skalldyr og fisk. Vi ble servert nydelig mat og gode anbefalinger av servitør på hvilken drikke som passet til maten. En opplevelsevel verdt et besøk

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 36linnl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cornelius Sjømatrestaurant, så også på

 

Har du vært i Cornelius Sjømatrestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din