“Venner på tur”

Prisklasse: kr 595 - kr 1 795
Kjøkken: Sjømat
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne lokaler. Restauranten ligger idyllisk til, helt i sjøkanten, på Holmen like utenfor Bergen. Her legger sjarken til kai med dagens fangst, og dykkerne kommer opp med de flotteste råvarer. De ansatte på Cornelius er profesjonelle til fingerspissene, men likevel uformelle og tjomslige. Her får du vite hva du har på tallerken og hvor råvarene kommer fra. Inspirert av dagens vær tilbyr vi vår berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet. Tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Båten har avreise fra Dreggekaien
(skur 8, vis a vis Radisson Blu Hotel og Clarion Collection Hotel Havnekontoret) Avgang fra Dreggekaien: kl. 18.00 Retur fra Holmen: kl. 22.30 Når den faste avgangen er fullbooket, setter vi opp avganger kl. 17.00 og kl. 19.00. Om sommeren har vi også faste lunsjavganger, torsdag til lørdag Avgang fra Dreggekaien: kl. 11.30 Retur fra Holmen: kl. 14.00 Store, varme og trygge båter bringer dere frem og tilbake, uansett vær. Turen tar 25 minutter fra Bryggen. Det er også mulig å ankomme restauranten i egen båt eller bestille private charterturer utenom de faste avgangene. Vi henter og returnerer gjestene til ønsket kai i nærheten av Bergen. Cornelius har også egen landingsplass for helikopter.
Anmeldt 3. september 2020

Veldig bra mat og fantastisk service. Kommer igjen. Fin båttur fra Bergen til holmen. Mottagelsen var
Bra og vist til bord

Takk, joruhod

Anmeldt 3. september 2020

Fantastisk båttur ut fra Bryggen i Bergen. Spennende konsept først med RÅbar ute. 5 forskjellige rå skalldyr med Champagne eller cider til. Strålende 5-retters deretter hvor man kunne ta pauser og henge ute med glasset i solnedgangen. Like behagelig båttransport inn igjen til Bryggen i Bergen ved kveldens slutt. Anbefales for alle!

Takk, 81even
Anmeldt 2. september 2020

Dette er ikke bare en plass å spise, hele kvelden var en opplevelse 😊
Nydelig utsikt, flotte lokaler, hyggelig og kompetente servitører og utsøkt mat 😊
Anbefales så absolutt

Takk, adeyks
Anmeldt 30. august 2020

Anbefaler alle en matopplevelse på Cornelius. Vi hadde 6-retter og den smakte nydelig. Her kommer vi garantert igjen.

Takk, jadland
Anmeldt 30. august 2020

Opplevinga på Cornelius vil vi huske lenge. Transporten frå Bergen Sentrum med båt var koseleg og praktisk. Vi starta kvelden i Råbaren, eit spennande konsept. Her fekk vi ein interessant presentasjon av sjømat, av ein genuint interessert deleigar. Vi gjekk vidare til bordet og den bestilte 5-rettaren. Maten var av ypparleg kvalitet. Det seier på mange måtar sitt når ein herlig ovnssteikt torsk, med ein meget god saus, framstår som kjedelig samanlikna med dei andre rettane. Vi kjøpte også ein vinpakke til maten, der vi fekk ny vin til kvar rett. Oppsummert var kvelden magisk. Her kunne vi kosa oss mange timar til! Vi vil nok absolutt kome tilbake hit.
Det skal nemnast at ein på mange måtar får det ein betalar for, prisane er høge, dermed var det også høge forventningar. Men dei infridde!

Takk, andersop91

Reisende som så på Restaurant Cornelius, så også på

Har du vært i Restaurant Cornelius? Del dine erfaringer!