“Magisk opplevelse!”

Prisklasse: kr 595 - kr 1 795
Kjøkken: Sjømat
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne lokaler. Restauranten ligger idyllisk til, helt i sjøkanten, på Holmen like utenfor Bergen. Her legger sjarken til kai med dagens fangst, og dykkerne kommer opp med de flotteste råvarer. De ansatte på Cornelius er profesjonelle til fingerspissene, men likevel uformelle og tjomslige. Her får du vite hva du har på tallerken og hvor råvarene kommer fra. Inspirert av dagens vær tilbyr vi vår berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet. Tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Båten har avreise fra Dreggekaien
(skur 8, vis a vis Radisson Blu Hotel og Clarion Collection Hotel Havnekontoret) Avgang fra Dreggekaien: kl. 18.00 Retur fra Holmen: kl. 22.30 Når den faste avgangen er fullbooket, setter vi opp avganger kl. 17.00 og kl. 19.00. Om sommeren har vi også faste lunsjavganger, torsdag til lørdag Avgang fra Dreggekaien: kl. 11.30 Retur fra Holmen: kl. 14.00 Store, varme og trygge båter bringer dere frem og tilbake, uansett vær. Turen tar 25 minutter fra Bryggen. Det er også mulig å ankomme restauranten i egen båt eller bestille private charterturer utenom de faste avgangene. Vi henter og returnerer gjestene til ønsket kai i nærheten av Bergen. Cornelius har også egen landingsplass for helikopter.
Anmeldt 17. juli 2021

Etter ha lest om Cornelius Sjømatrestaurant på Visit Bergen bestemte vi oss for å ta turen med hurtigbåt fra Dreggekaien.
Vi ble ikke skuffet, båtturen var akk passe lang til og nyte en forfriskning på turen ombord.
Vi ankom en perle på den lille øya og alt var perfekt organisert med mottak av gjestene og bordplassering.
Bordene var lekkert dekket, rettene var smakfulle og flott anrettet - det var nok mat. Vinpakken vi valgte var vi veldig tilfreds med.
Kvaliteten på servitørene varierte fra meget bra og kunnskapsrik til slett og lite tilfredsstillende. Heller ikke noe pluss at vi ikke hadde «vår egen» servitør, men fem, seks forskjellige i løpet av måltidet.
Totalt sett veldig fornøyd med noen små minus. Anbefales!

Takk, Navigate534776
Christina Bollm... L, Daglig leder på Restaurant Cornelius, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2021

Kjære gjest,

Tusen takk for hyggelig, grundig og konstruktiv tilbakemelding. Det setter vi pris på, og det gleder oss å lese at dere fikk en vellykket kveld hos oss. Vi erkjenner at ikke alle våre ansatte er fullt opplært enda, da vi har hatt stor utskiftning av personal etter pandemi, nedstengning og gjenåpning. Men vi er helt trygg på at vi er i mål om ikke lenge. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Teamet på Holmen.

Anmeldt 17. juli 2021

En god opplevelse. Maten var fantastisk og servicen meget bra. Bra vinkjeller. Kan absolutt anbefales. En fin båttur ble det også 🙂

Takk, 401janeriks

Kjære Jan Erik,

Vi setter stor pris på hyggelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss! Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Teamet på Holmen.

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, super service og virkelig vakkert sted. Vi prøvde både femretteren og skalldyrtårnet - begge deler høy kvalitet. Gode vin-anbefalinger fra vennlig betjening. Prøv gjerne også deres egen øl - «Hysetryne» - frisk og lett.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, TorilNag

Kjære Toril,

Tusen takk for nydelig omtale. Det betyr mye for oss! Det er kjekt å høre at dere fikk en hyggelig og velsmakende familiemiddag hos oss på Holmen. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Teamet på Cornelius.

Anmeldt 16. juli 2021

En famile fra Østlandet som sitter igjen med Cornelius som fineste minnet fra 3 dager i Bergen (med sol). Takk til Camilla for ditt nærvær, ektehet, smil og serviceinnstilling. Hadde nok gitt full score om det bare hadde vært oss voksne som dro. Og om hummeren i tank 5 ikke hadde ligget alene og forskremt i et hjørnet uten følehorn. Dyrevelferd er elementært.

2  Takk, 634hildet
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Cornelius er absolutt stedet man bør dra hvis man vil ha en flott opplevelse i Bergen. Maten er meget god, servicen er upåklagelig og stedet er magisk!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 334eivindk
Christina Bollm... L, Daglig leder på Restaurant Cornelius, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2021

Kjære Eivind,

Tusen takk for nydelig omtale. Det betyr mye for oss! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Teamet på Cornelius.

Reisende som så på Restaurant Cornelius, så også på

Har du vært i Restaurant Cornelius? Del dine erfaringer!