Jeg har vært på besøk på Cornelius tidligere, og denne opplevelsen ønsket jeg å dele med familien da vi hadde en ferieuke i Bergen.
Vi gikk om bord i båten på Bryggen i Bergen, og ble fraktet ut til holmen.
Bergen viste seg fra sin beste side, med strålende sol og lite vind.
Må innrømme at jeg var litt spent på hva mine døtre ville tenke om maten, som jo er ganske "voksen". Vi valgte 5-retters alle sammen. Fra første rett med gravet makrell, etterfulgt av hvaltartar kom på bordet, skjønte jeg at dette kom til å gå bra.
Eneste jeg har å utsette på maten er den retten min samboer (som har skalldyrallergi) fikk som alternativ til kongekrabben. Dette var en foie gras på kalv, og dagens klart dårligste rett.
Fisken var helt super, og desserten var god.
Med unntak av en av vinene i vinpakken som ble for søt for meg så var de andre vinene veldig gode.
Vi bestilte også en østers hver i tillegg til 5-retteren fordi jentene ikke hadde prøvd før. Herlig når betjeningen bare går ut og plukker skjell fra tanken, tar med seg gjennom restauranten og kommer med mat på fat. alle "klarte det", men tror ikke det blir noe fast innslag på menyen hjemme :)
Betjeningen var super, og bidro til å gjøre kvelden uforglemmelig.
Båttur i solnedgangen tilbake, og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.
Da vi oppsummerte Bergensturen siste kvelden - hva synes dere var det beste, var Cornelius på topp hos oss alle.