Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig fiskesuppe , hyggelige servitører . ”

Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen
Vurdert som nr. 400 av 445 Restauranter i Bergen
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: På toppen av Bergens flotteste kjøpesenter, Xhibition, omgitt av vakre Bergen ligger Jacob Aall Brasserie & Bar Bergen. Restauranten er perfekt for å kombinere shoppingen med en god lunsj. Store vindusflater lar deg nyte utsikten over Bergen mens dere koser dere med god mat og drikke. Ønsker du å nyte måltidet og Bergen til det fulle, har vi også en stor helårsåpen takterrasse. Her har vi egen utebar hvor du kan sitte i våre lounger og nyte god drikke i hyggelig selskap i behagelige omgivelser. Det er mye folk innom hele dagen, og vi har etter hvert etablert oss som et av Bergens største og mest populære utesteder. Vi har også en egen barnemeny for å mette små mager. Selskapslokaler: Vi har egne og flotte selskapslokaler som kan leies til møter, kurs, konferanser eller private selskaper. Dere vil disponere en egen takterrasse med utsikt til Fløyen. Lokalene har plass til ca 120 personer til mingling og 55 personer til à la carte-bespisning. Vi har lydanlegg, mikrofon og prosjektorer som kan leies til deres arrangement.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Jeg om min samboer var her og spiste lunsj en regnfull lørdag i byen . Vi spiste begge fiskesuppe. Den var veldig god. Mye fisk og blåskjell og godsaker oppi. Fikk varmt og godt brød til også . Servitørene var vennlige og stemningen god. Tommel opp !

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 668hannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (216)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 216 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Så frem til en koselig middag for to, og bestilte en bbq burger og en pasta med forskjellig sopp.
Burgeren står til 4, men pastaen var ikke noe nervene helt midt på treet. Litt for lenge kokt, og det var mye mer champinjong enn annen mer eksklusiv og kulinarisk sopp i retten.
Noe treg servering, til tross for under halvfull restaurant.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 150ingere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bookingansvarlig, Kundeansvarlig på Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Inger!
Tusent takk for din tilbakemelding. Vi tar tilbakemeldingene dine med oss, formindler til kjøkkenteamet og servitørene og vil jobbe med å stadig forbedre oss. Håper du kommer tilbake ved en senere anledning :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med god service og god mat til en hyggelig pris.
Kan anbefale blåskjellsuppen og skalldyrspagetti.
.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 346atlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi var 8 stk som stakk innom for en tidlig middag en fredag ettermiddag, fikk raskt bord ute da det var en fin sommerdag. Ble ønsket velkommen av en hyggelig bergensk servitør. Vi bestilte litt forskjellig mat, det var god mexicansk burger, carbonaraen var vi også fornøyd med. Greie priser på mat, fikk ikke bestilt Hansa da gassen ikke virket, høy pris på flaske pils. Grei service, hyggelig betjening, fine lokaler

Dato for besøk: juli 2018
Takk, thehyl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018

Vi var ute med en vennegjeng, og måtte vente i lang tid på servering, dette er greit nok i seg selv om stedet er verdt det.Bestilte paste, noe av det mest smaksløse pastaen jeg har smakt på lenge. Min kone valgte Ceaser salat, noe som også ikke kan betegnes som en culinarisk opplevelse.
Mer ett utested enn en resturant.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Bjarte B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen, så også på

 

Har du vært i Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din